| GameRoGo1 a întrebat:

Sall am o pisica. Si nu stiu sexul ei. Daca ar fi motan s-ar vedea testiculele? Eu cred ca e fata deoarece nu se vad testicule.

Răspuns Câştigător
| Bia112036 a răspuns:

În cazul motanilor, distanța dintre anus și penis este semnificativ mai mare decât distanța dintre anus și vulvă, în cazul femelelor.
Forma organelor genitale. În cazul motanilor, deschiderea genitală (penisul) apare ca un punct circular. În cazul pisicilor, deschiderea genitală apare ca o linie scurtă verticală.
Testiculele. Scrotul reprezintă un săculeț bonbat al pielii care învelește testiculele unui motan. Acesta este localizat între anus și penis. În cazul pisoilor foarte mici (proaspăt născuți) testiculele sunt foarte mici, ceea ce face ca scrotul să nu fie vizibil ( de exemplu la pisoii de 3 săptămâni acesta nu este vizibil). Odată cu maturizarea pisoilor (începând cu 10 săptămâni) testiculele cresc în dimensiune, ceea ce face ca scrotul să fie foarte vizibil. Astfel, dacă poți observa scrotul sub coada unui posoi, acesta este sigur motan. Testiculele unui motan coboară în scrot cu puțin timp înainte ca acesta să fie născut, ceea ce înseamnă că acestea pot fi pipăite în cazul pisoilor foarte tineri, pentru a determina sexul. Pentru a pipăi testiculele, maseaza gentil dar ferm zona scrotului cu degetul mare si degetul arătător, de la exterior spre interior. Dacă pisoiul este motan, vei simți două biluțe foarte mici, ovoidale, ferme localizate de-o parte și de alta a scrotului.