| ReVeRs a întrebat:

Sall,am primit ieri de la cineva un caine rasa American Staffordshire terrier (Amstaff) in varsta de 3 ani dresat de mic si invatat cu lumea, este foarte bland si afectuos cu absolut oricine (mai putin cu cainii de acelasi sex), ei bine problema mea este ca persoasa care m.i l.a dat mi.a spus sa ma impun in fata lui cand face vreo prostie sau cand nu ma asculta sa il mai plesnesc ca sa nu m.i se urce in cap dar imi este un pic frica nu stiu din ce motiv. Acum eu am zis sa mai astept un pic pana se obisnuieste cu mine cateva zile sa stie ca eu sunt stapanul lui si abia dupa sa il cert sau sa il mai "bat" cand face cate ceva sau nu ma asculta voi cum ziceti? Daca ii mai dau cate una cand face ceva acum s.ar putea sa se dea la mine sau sa mai astept?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Ai doar o solutie, sa il castrezi, odata ce este castrat nu mai este teritorial, mai ales cand este sezonul de imperechere ( cum este acum), ca nu o sa mai doreasca sa se imperecheze cu femele.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Nu il bate, ca il inveti agresiv, si îi va fi teamă de tine, tu imprieteneste te cu cîinele,, nu il stresa, nu il bate ca te tine minte, si te ataca, te mușcă. Joaca te cu el, si chiar daca face vreo prostie, animalele nu gîndesc, ele au instinct, dar noi oamenii ave m creier si trebuie sa judecam orice actiune, tu nu te lua după sfatul celui care ti a dat cîinele, nu il bate.

| DianaDianaa a răspuns:

Nu trebuie sa il bati.