| ReVeRs a întrebat:

Sall am si eu doi pui de pisica o fata si un baiat problema este ca fata este foarte speriata de orice adica se sperie din orice, este timida si fricoasa, si cand vreau sa ma joc cu ea nu se joaca, cand vreau sa o mangai lasa urechile aplecate si parca ii este frica de ceva, pisica care ia nascut tot eu am crescut.o dar cand ia nascut imi aduc aminte ca venise cu un pui abia nascut la geam la mine dar l.a scapat si am crezut ca a murit si pana sa ma duc in spatele casei unde aveam geamul sa vad ce s.a intamplat il luase deja si plecase cu el in gura, eu cred ca fata a fost puiul care l.a scapat. Intrebarea este : sa fi fost vina cazaturii ca este asa? O fi ramas cu sechele sau ceva de genul?

2 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

Asa sunt fetele in general. Mai ales cand sunt mici. Pana la urma nu sti sigur ca puiul scapat e fetita asta si mi se pare aiurea sa fi ramas cu sechele. Eu am caini care au fost maltratati in trecut si nu au nicio trauma.
Pisicile sunt animale mai rezervate si fiind asa mica nici nu stie calumea ce si cum. Da-i timp sa creasca. Trebuie sa ai rabdare cu animalele.

| Stefaneanu a răspuns:

În mod clar pisicuța a suferit o gama variata de șocuri fizice și psihice în primele săptămâni de viață. Asta nu se vindeca complet Însă uite ce I poți face sa-si recâștige încrederea în cei din jur și în ea însăși:
- spațiu personal cu pernă jucării
- cât mai multa atenție, încredere și iubire din partea voastră
- tot felul de jucării și o buna înțelegere cu fratele.

Sper sa își revină, toate bune!