| karmenţelină a întrebat:

Sall.
Am si eu o problema. Am un HTC desire 820 de cateva zile. Nu are memoria plina, virusi, si am avut mare grija de baterie. A functionat perfect, dar azi cand ma plimbar pur si simplu am observat ca nu il pot deschide (bateria era 70%), si orice faceam nu se intampla nimic. Apoi am decis sa il bag la incarcat, dar nu se intampla nimic. E doar un beculet portocaliu ce clipeste lent si nu il pot deschide. Mai mentionez, doar sa fie, ca bateria nu se scoate. Ce pot face? Multumesc.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu pot sa imi imaginez ce problema are. Ai incercat sa mentii apasat 20-30 secunde butonul power? Tine apasat cum ti-am zis si vezi ce se intampla. Daca nici asa atunci mergi la service cu telefonul.

| CMagda02 a răspuns:

Ati rezolvat cumva?

| karmenţelină explică (pentru CMagda02):

Am rezolvat problema chiar atunci, l-am dus inapoi la Orange si mi-a spus ca este un fel de masura de siguranta pe care telefonul o ia fara a te anunta. L-au luat pentru doua saptamani, timp in care am primit un telefon provizoriu, si l-am primit inapoi, dar resetat complet. 2

| Dumitrescu_Paul_1990 a răspuns:

Am si eu o problema asemanatoare.cand ajunge pe la aprox 80% se stinge.rrebuie sa il bag la incarcat ca sa il pot aprinde iarasi.nu stiu de la ce ar putea fi.soft...baterie?

| AndreeaShrott09 a răspuns:

Si eu intampin aceeasi problema. Efectiv s-a inchis si nu il mai pot aprinde. Cum ai rezolvat?

| CMagda02 a răspuns (pentru AndreeaShrott09):

Ai mai rezolvat?

| karmenţelină explică (pentru AndreeaShrott09):

Am rezolvat problema chiar atunci, l-am dus inapoi la Orange si mi-a spus ca este un fel de masura de siguranta pe care telefonul o ia fara a te anunta. L-au luat pentru doua saptamani, timp in care am primit un telefon provizoriu, si l-am primit inapoi, dar resetat complet.

| Butnariuc_Alexandra_2000 a răspuns (pentru AndreeaShrott09):

Asta am patit si eu azi. cum ati rezolvat?