| Nastas11 a întrebat:

Salut.Am un ciobănesc belgian (femelă) și are o mică roșeață (la ambii ochi) la colțul ochiului exterior(nu e pleoapa a 3-a)(are 10 luni) am fost la veterinar și mi s-a spus că e de la curent (conjunctivită). Problema ca noaptea nu intra în cușcă și când merge la plimbare sare în iarba cea mai mare ieșind tot praful din ea. Mi-a data injecții și picături dar fără efect. Asta a apărut de pe la 4-5 luni și nu trece, nici nu trece dar nici nu se agravează. Ce ar trebui să fac? Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| vasile2222 a răspuns:

Din experienta spun ca foarte multi veterinari nu au nicio treaba cu meseria. Nu stiu daca e valabil si in cazul tau dar ca idee.
Poate chiar il trage curentul. Incearca sa-l tii in casa o perioada. Poate sunt ceva ganganii in cusca care il deranjeaza, face o alergie la ceva.
Ce sa faci:
- sa incerci la alte cabinete sa vezi ce spun. Eventual si la farmacii veterinare. De multe ori farmacistii stiu mai bine ce se recomanda (valabil si la farmaciile pentru oameni)
- poti incerca si la o facultate de profil, daca ai in zona.
- vezi ca sunt pe Facebook grupuri despre ciobanesc belgian. Intra si intreaba acolo.

Succes!

| Nastas11 explică (pentru vasile2222):

Acest veterinar e calificat... Am mai avut probleme dar el le-a rezolvat. Acuma de ținut în casa n-am cum ca sunt de la țară și ea e cât mine laughing Dar multumesc de raspuns!

1 răspuns: