Spune-i ca nu e bine ce face, si sa se gandeasca mai mult la ce face, ca nu cred ca i-ar place daca i-ar face cineva si lui asa. Tu continua sa ai grija de el.
Doamneee! Ce mai astepti? Sari gardu` si i-a catelu! Ascunde`l undeva unde sa nu il vada respectivul vecin. Poti sa ii spui ca a scapat sau eu stiu :/?! Apoi spala-l, da cu peria pe el, si n`o sa il mai recunoasca.
Sărmanul câine... Stăpânul este foarte neglijent cu acesta! Poate este chiar nebun X_x Ar trebui să îi spui stăpânului că tu îi poţi găsi un cămin câinelui, poate chiar îl vei lua acasă. Convinge`l că acest câine este neajutorat atunci când este singur acasă, plus că dacă ţi l`ar da ţie i`ai oferi şi afecţiune, hrană şi toate condiţiile pe care trebuie să le aibă un câine. Poţi să mai adaugi şi faptul că în curtea lui nu va mai fi mizerie şi că nu va mai trebui să aibă o responsabilitate faţă de câine [ atât cât o avea; ].
Dacă nu este convins de tine, poţi anunţa Poliţia Animalelor sau ceva de genul. Vor vedea şi ei condiţiile căţeluşului, apoi îl vor confisca, după care îl vor da spre adopţie!
Succes; x
Nu vrea sa mi-l dea oricum ca ii pazeste casa cica, o casa pe care o viziteaza mai mult
Bietul catelush, vb cu vecinul tau si roaga-l sa ii dea mancare si apa, si sa-i puie ceva deasupra ca sa nu mai stea in soare.
Vai daca am fi in alta tara ar fi fost dat in judecata pentru asta si rspca iar fi luat si cainele trebuie neaparat sa vorbesti cu el sa ii spui ce suferinta are el daca nu roaga-te de parintii si de vecin sa iti dea tie cainele si sunt sigura ca tu ai avea mare grija de el speram ca il vei mai putea ingrinjii