| playin a întrebat:

Sall as vrea si eu un rotwailer sau un haski de la famili care au si nu stiu cui sa ii dea pentru ca nu am bani sa cumpar daca este cineva sa bage id meu george_valentin97 funda+vot

Răspuns Câştigător
| Sophie90 a răspuns:

Multi o sa iti spuna ca nu o sa gasesti dar asa cautam si eu un bichon la un pret scazut maxim 10 euro si am pus anunturi pe dif site-uri si peste cateva luni cineva avea un bichon si vroia sa mi-l dea gratis findca pleca din tara...ma rog sper ca ai inteles ideia daca iti doresti cu adevarat vei obtine acel lucru.

4 răspunsuri:
| drtractor a răspuns:

Husky nu se da gratis, rotwailler poate dar husky in nici un caz.

| Sabiina a răspuns:

Daca nu ai bani sa cumperi un caine inseamna ca nu ai bani nici sa il ingrijesti.happy Un caine ca husky`ul sau ca rottwailer`ul necesita multi bani. Nu e o simpla jucarie. E un suflet. Eu zic sa te gandesti si nu te baga daca, crezi ca nu ai putea.happy

| Sophie90 a răspuns:

Pentru sabiina eu am primit un ciobanesc georman de; a o ruda si nu am dat nici un ban, oricum nu mil puteam cumpara findca pretul este prea mare, dar asta nu inseamna ca nu il pot ingriji sau nu ii poti oferi ceea ce are nevoie.big grin

| Sabiina a răspuns:

Eu zic ca ai nevoie de bani ca sa ai un caine. Pentru mancare, pentru accesorii [zgarda, lesa] pentru sampoane, solutii pentru purici, pentru vaccinuri, pentru consultatii la doctor, si inca multe altele. Funky2, toate astea tot rudele ti-au platit?happy