| Dope a întrebat:

Sall! Astazi este destul de cald afara si as vrea sa fac baie pisicii mele adulte. Trebuie sa folosesc neaparat sampon special. Ca nu as mai astepta pana imi vine comanda de pe net (pentru. sampon de pisici ). As putea sa-i fac cu sampon normal. Am unu de la Avon de la EllA BallErinA. As putea sa-i fac cu acesta?

Răspuns Câştigător
| bella35 a răspuns:

Foloseste sampon special pentru pisici, se gaseste la orice Pet Shop sau farmacie veterinara. NU trebuie sa folosesti sampon pentru oameni sau catei! Acestea ii pot provoca iritatii sau caderea parului.

3 răspunsuri:
| Maaaary a răspuns:

Eu am o pisica si am spalat-o cu dalin. a reactionat chiar bine si parul ei era matasos. dar poti si cu sampon ella ballerina.stiu ca e foarte bunhappy sper sa te ajute raspunsul meuhappy

| blackwidow a răspuns:

Poate stii poate nu, eu iti zic. Daca exista ceva ce o pisica uraste, acela este sa-i faci baie. Ai vazut-o cu siguranta de multe ori cand se linge. Atunci ea se spala. Nu e nevoie sa o speli, nici cu apa, nici cu sampon de la avon, nici cu sampon de pe net, nici cu nimic. Las-o asa ca-i e mai bine

| Jane_6633 a răspuns:

Nu'i face baie cu un sampon normal, caci poate sa moara. Cunosc cazuri. Samponul normal are toxine pe care ea le va aduna in organism cand se linge. Mai bine asteapta.