Depinde de ce fel de purici în general sar și pe oameni... la fel ca și căpușele. Ar trebui să faci ce ți-am zis, mergi la un cabinet veterinar și deparaziteaz-o pentru început, apoi i-a o soluție pentru purici și spală pisica.
Decât să o speli cu apă nu rezolvi nimic.
Zgarda antipurici este o prostie nu își face efectul...
Depinde unde faci și ce fel de deparazitare... de exemplu deparazitarea prin injecție este cea mai ieftină până în 20 de lei. Apoi e cea pastilă care costă pânâ în 40 de lei, și pipetă care se pune după gât poate ajunge la 150 de lei.
Ce să zic, vezi că mai sunt soluții de spălat până în 20 de lei sau pudre pentru purici.
Ii faci baie si ii cumperi de la o farmacie veterinara niste picaturi impotriva puricilor.
Mergi la o farmacie veterinara si cumpara neostomosan, e foarte bun si nu are nimic, daca se linge sau daca o linge alt animal. O fiola se pune intr-un litru de apa daca imi aduc bine aminte si este de ajuns. Cu solutie din asta poti sa dai si prin curte, casa fara vreo problema si e foarte eficient. Eu am dat la pui de caine de cateva zile si nu au patit nimic.
La fel a avut si catelul meu... si am dat cu motorina pe el inainte sa-l spal. Pe bune. Si nu mai avea asa multi, dar timp de vreo 3 zile sa nu pui mana pe el ca pot sari si pe tine.
Se face deparazitare intai si poti s-o faci si tu, in farmacie sau un magazin special pentru animale o sa gasesti un sampon pentru asa ceva, si da, dupa pui o zgarda anti- purici, si aproapo de purici la oameni, nu stau si nu traiesc ca si paraziti, dar e posibil sa ai in asternuturi etc...numai paduchii stau la oameni in zonele cu par
Deniissel întreabă: