| nonny50 a întrebat:

Sall...baieti,ce parere aveti despre Aaron Lennon, mijlocasul dreapta al lui Tottenham?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Bale este un jucator foarte bun! este comparabil cu pjanci si anderson din toate punctele de vedere! dar mai are un atu! acela ca poate juca atat fundas lateral, cat si mijlocas lateral! si o face foarte bine, avand o tehnica excelenta!
totusi si pjanic si anderson sunt jucatori de viitor! pjanic o sa creasca destul de mult, si joaca destul de bine ca mijlocas lateral stanga (daca tin bine minte ), iar anderson o face foarte bine ca mijlocas central, chiar daca e si lateral uneori! ( anderson are un super sut de la distanta )

4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Slab ...nu mai e ce a fost! rapid si tehnic dar atat! exista in lume jucatori mai buni decat el! pjanic si anderson de ex!

Apache
| Apache a răspuns:

In sezonul acesta da! ...in sezonul trecut era invers happy... oricum mersi de funda

| nonny50 explică:

Dar despre Bale ce zici? anderson si pjanic nici nu merita comparati cu el...

| nonny50 explică:

Anderson nu ma incanta... dat Pjanic da, e un super fotbalist, si are doar 20ani, din cate stiu eu...chiar o sa creasca! dar totusi, Bale mi se pare mai bun decat Anderson, sincer!