In primul rand, este extrem de important sa-l duci la veterinar! Nu amana lucrul asta! Pe langa asta, acorda-i toata dragostea si atentia ta! Stai langa el si, mangaie-l! Repet, controlul veterinarului este extrem de important! Calmeaza-te, atata vreme cat il duci la medic, nu ai de ce sa-ti faci griji! O sa-si revina si, va veti putea juca din nou
Mergi urgent la veterinar şi cât de grav ar fi rănit ştie medicul ce să facă.Dar încă o dată mergi rapid la medic să nu regreţi mai târziu.
Cum adica daca il voi duce?
Nu l-ai dus deja? Poate are nevoie de antibiotice. Faptul ca sta asa blegut nu va spune nimic?
Al meu era sa moara de la capuse daca nu-l duceam la timp sa-i dea tratament.
Tu vorbesti de el de parca s-a dus deja. fa ceva nu sta degeaba!
Ma duc sa-l pup acum pe al meu.
Il voi duce pentru ca medicul e ocupat ((( dar pana atunci ce sa fac plang plang si iar plang! In plus nu cred ca ar da vesti bune (((((((
Pai du-te la alt doctor. Sunt destui medici veterinari.
Mai, cum adica medicul e ocupat? E singurul de pe acolo? Zi-i ca e o urgenta. Sau du-l tu la el. Nu te mai gandi ce vesti va da. Sunt multe tratamente dar nu vin singure.
Zau ca mi-e mila de catelul ala tare... si de plans, te mai racoresti. Dar daca nu o sa faci nimic, o sa te simti vinovata foarte mult timp!
Tocmai acum l-au dus parintii...la medic dar tot nu's calm
Si tu de ce nu te-ai dus cu ei? Nu te cert, doar ma intreb.
Dar ma rog de ce m-as duce? Sa vad cum plange de la solutiile alea si de la ce o sa ii faca? Cred ca nu o sa fie bine ca plange si tot felul si m-as duce sa vad cum plange de durere. Offffffffff saracu'!
Sa-l tii de labute, sa-l mangai si pentru ca asa e firea mea poate am zis asta.Eu as fi stat langa el. O sa-l tii la caldura, o sa ia tratament si se face bine ( poate sa-l si opereze daca e grav, nu conteaza asta).
Si deci ce-mi recomanzi sa ma duc acum dupa el?
Ca nu-i departe
Daaaaaa!
Bine mai astept raspunsuri! Ma duc acum!
Nu plange de la solutii, din potriva, solutiile ii alina durerea stai calm, si cainele meu a avut aceeasi problema am plans foarte mult dar mi-am spus in gand ca din cauza mea poate murii ca eu plang si el sufera si mai bine ma calmez si ma duc la el poate il fac sa se simta mai bine..Deci stai calm si ai grija de el.
Trebuie sa-l duci la veterinar.el v-a stii ce sa ii faca..bafta..si..imi pare rau
Am revenit...ce pot spune nu sunt nici incantat dar nici trist de ce a spus veterinarul l-a pansat si a spus sa facem si noi asta, ne-a spus sa ii dam mancare calda(preparata in casa si sa il ungem cu o crema speciala pe care ne-a dat-o.A spus ca ii putem da si hrana uscasta lol dar de preferat mancare calda, sa il tinem in pat invelit cu o patura calduroasa, si daca ii vine sa isi faca nevoile sa il ducem intr-un loc special(ca doar toti avem in casa cei care au caini un fel de spatiu unde sa isi faca nevoile)in fine, a zis sa facem asta rapid sa nu se miste prea mult.A zis ca va dura ceva timp pana i se va reface piciorul dar a spus ca daca vom respecta sfaturile nu va fi nevoie.Insa nu stiu ce sa zic cainele meu nu e obisnuit sa stea asa nemiscat.
Cat despre utilizatorii acestui site, cel mai defolos raspuns a fost al membrului TPU MrSoapte si de aceea ii voi da cu placere ei fundita.Pe locul doi s-ar califica EvaneSScence pentru ca si ea m-a ajutat si de aceea ii voi da un vot la folositor.Pe locul al 3-lea ar fi EuEuEu2.Am ales dintre EuEuEu2 si onasis dar, am vazut raspunsul lui EuEuEu2 inainte si mi-a fost de ajutor iar a lui onasis l-am vazut deabrea acum cand mam intors.Salut!
A si ca sa stiti, utilizatorul de pe locul 3 primeste un vot la Folositor cfa cel de pe locul 2.
Ma bucur ca e mai bine catelul. Si indiferent ce ganduri negre ai tu, el se va face bine. Mai ales ca e asa de iubit la tine in casa
Iti multumesc mult!
Buna! Iei cainele in brate si te duci direct la veterinar. Asta este tot ce poti face, ca sa-i fie bine. Dupa aceea te vei simti foarte bine stiind ca i-ai alinat durerea ducand-ul la doctot. Insanatosire grabnica!
Multumesc, dar medicul e ocupat si n ucred ca ar da vesti bune
Trebuie dus la veterinar.Stiu e greu.Dar si eu trec acum prin momente grele, nu cu, cainele ci cu pisica
Ei naaaTot o sa fie bine.Grabeste-te si du-l cat mai repede la veterinar.Nu mai amana.Nu uita:Totul o sa fie bine:*
Voi vreti sa va explic cum s-a intamplat sau ce? Nu's multi medici la un un cabinet veterinar si in plus nu ar aduce vesti bune
E ca si cum te-ai lovi tu la o mana sau la picior, de la rana te simti suparat si trist. Daca il duci la veterinar o sa-si revina.