Pai odata ce ai pus intrebare, in dreptul fiecarui raspuns iti va aparea o funda care va zice ceva de genul sa alegi castigatorul, de EXEMPLU : uitate la ce ti-am scris eu dar mai la dreapta, si vei vedea. . apesi pe funda si funda se da celuit care o dat cel mai bun rasp.,
Sper ca ti-am fost de folost. HF. funda?
Buna,T3O!
1)Ce este funda?
Este un fel de,, Multumesc'' pentru persoana care te-a ajutat cel mai mult. Utilizatorul respectiv cand o primeste acumuleaza 100 de puncte. Funda este de fapt un,, obiect'' virtual care se da pe acest site, drept multumire.
2)Cum se da funda?
Vezi ca in dreptul fiecarui raspuns se afla o funda transparenta. Apesi pe cea din dreptul raspunsului care vrei sa-l premiezi si ti se va deschide o fereastre in care te intreaba:,, Esti sigur ca vrei sa declari raspunsul castigator?''.Iar tu spui da, daca esti sigur.Si asa ai dat-o.
Bye!
Fundita asta nu este altceva decat o recunoastere simbolica a ajutorului oferit de cel mai bun raspuns pe care l-ai primit. Asadar, atunci cand pui o intrebare si se aduna un numar suficient de raspunsuri, poti sa-l recompensezi pe cel care consideri ca te-a ajutat cel mai bine, facand click pe fundita gri din partea dreapta a fiecarui raspuns. Bye:*
Apesi click. dupa ce ai pus prima ta intrebare, si sa ai iq -100 si tot iti dai seama cum sa faci
Dupa un timp aproximativ 10 minute dupa ce a postat cineva raspunsul in dreptul lui apare o funda pe care scrie alege raspunsul castigator. Apesi pe ea.
Iti apare in fata fiecarui raspuns o funda si dai click ca sa declari raspunsul castigator
Buna. Intai trebuie ca cineva sa iti dea un raspuns. Apoi trebuie sa astepti o zi, doua sau cateva ore. In dreapta raspunsului va aparea o funda. Trebuie sa dai click pe ea si va aparea o fereastra pe care va scrie: Esti sigur ca vrei sa alegi acest raspuns ca castigator? Iar apoi trebuie sa apesi pe butonul ok. Sper sa iti mearga! Bafta!
anonim_4396 întreabă:
xGaby întreabă: