| Coss777 a întrebat:

Sall dati-mi va rog o parere ce caine sa imi iau dintre ciobanesc german si brac german eu locuiesc in apartament si ma gandeam daca imi iau brac german o sa il chinui in casa oricum il scoteam de 2 ori pe zi afara si stateam multttt. Dati-mi o parere dau funda + vot

Răspuns Câştigător
| cosminica212 a răspuns:

Sunt de acord dar ia-ti un ciobanesc german

3 răspunsuri:
| AnonimKidd a răspuns:

Pe ambii o sa-i chinui. Uite, nu te supara. Oricat l-ai scoate afara nu e acelasi lucru. Cand aud ciobanesc (nu conteaza de care ) ma gandesc la un peisaj montan, la un caine care iubeste sa fie liber. Ciobanesc vine de la cioban. Adica e facut pentru "a alerga oile" si pentru a-ti pazi casa, nu apartamentul. Daca-ti plac neaparat cainii mari si stai la apartament ia-ti unul care e lenes, nu unul care e facut sa cutreiere. Intr-adevar, e bine de stiut asta, mai demult si eu am avut (sau mai bine zis parintii mei ca eram foarte mica ). Dar nu planuiam sai pastram. Ne gandeam sa-i tinem cateva zile ca orucum erau mici si ce puteau sa faca (aveam 2 )? O noapte au stat in balcon. A doua zi acolo era lac. Si dai si sterge. Si mirosul a ramas, nu stiu cat, o luna, un an... era groaznic din cate mi-a spus mama...

| Afa_Ceri_Cata_Log_1984 a răspuns:

Brac-ul lasa mai putin par. Ciobanescul german are si un miros aparte si asta il face greu de crescut in apartament

| SaberSlashS a răspuns:

Daca locuiesti in apartament chinui cam orice caine de dimensiuni mari.Pentru apartament, cu cat mai mic, cu atat mai bine.