| bogdy_7709 a întrebat:

Sall.deci am un beagle de 1 an si 3 luni il am de la 6 luni ma stie de stapan dar are o mica probleme daca ii dau drumu in curte sta numai langa mine daca ii dau drumu in padure pe strada fuge si nu il mai prind dati. mi niste sfaturi cele mai bune sfaturi primesc funda

Răspuns Câştigător
| AlexandraHNY a răspuns:

In nici un caz nul plezni...trebuie sa fi prost crescut sa nu numesc altfel pers care fac asa ceva. dai drumu in curte si invatal sa meagra langa tine fara lesa. poti folosi cateva bobite din astea gen premiu de la chappy[nu-s scumpe], si tine mana normal pe langa corp cu alea in mana, astfel va dori sa stea mereu langa tine, treci dupa la faza a doua, mergi pe o alee fara masini sau intr-un parc, repetand chestia cu bobitele, dupa o luna numai ai problemehappy daca fuge de langa tine prindel de zgrada si arata-i bobitele de la distanta[asa isi va intelege scopul]

2 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

In nici un caz sa nu iti lovesti cainele mai ales un beagle,deoarece sunt blanzi,iubitori,frumosi,inocenti,si usor de dresat,cand este in lesa il tii sa mearga la picior cu tine,nu il lasi sa mearga cum vrea el in toate directiile,sa ii arati ca tu esti liderul acolo si ca trebuie sa te asculte,el trebuie sa stie ca tu esti un „sef de haita "si cand va merge la picior singur atunci ii poti da drumul sa vezi cum se prezinta,daca merge cum iti doresti il feliciti si ii dai o recompensa,daca nu il certi,cu o voce calma dar dura fara sa il lovesti,daca il lovesti s-ar putea sa te urasca,uite un sfat, uita-te la cesar si cainii si vei intelege, succes!

| fryekid a răspuns:

Poate metoda mea e neortodoxa dar mie mi-a mers cu un husky incapatanat de 2 anisori.

Scoatel aafara, lasa-l sa se plimbe, daca fuge de tine pleznestel si nu il mai baga in seama deloc cateva ore. Eu l-am inchis in magaziee happy Nu a mai trebuit sa il pleznesc a 3 oara, tot dupa mine se uita; p