Întrebare recomandată | xLegio a întrebat:

Sall ...Deci treaba e in felul urmator am un rottweiler de 3 ani e dresat nu e agresiv nici cand e vorba de mancare ( adica sa ii iau mancare) dar de fiecare data cand vine cineva la mine imi spune sa il eutanasiez ca rasa respectiva turbeaza dupa o anumita varsta si s-ar putea sa atace chiar si stapanul... Faza e ca ma cam pus pe ganduri treaba asta. nu ca mi-ar fi frica pentru mine deoarece il consider cel mai bun prieten al meu dar ma gandesc sa nu cumva sa se intample o nenorocire doamne fereste la un membru al familiei
Chiar nu stiu ce sa fac si ce sa mai cred pls am nevoie de un sfat. funda

4 răspunsuri:
| ANONIM49112911 a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti medicul veterinar. Este cel mai bun in acest domeniu.

| Cosminovici18 a răspuns:

Daca ai totul sub control n-o sa turbeze dar cel mai bine intreaba un medic veterinar el o sa-ti dea cel mai bun sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Asta e o prostie fără seamăn! Nu turbează deloc. Ai grijă să facă destulă mișcare și atât. Du-l la plimbări lungi, undeva să alerge.
Dacă vrei să-mi vezi câinii, uite-i aici, făcând mișcare :) http://zinnaida.ro/2012/11/07/joaca-kory-si-bella-8-fmt75/

| eveoops a răspuns:

Nu cred ca e necesar. Atata timp cat ai total control asupra lui nu e vreo problema. Ai putea intreba un veterinar, in schimb. Sa fii mai sigur big grin