| Ioan_Leonard_1990 a întrebat:

Sall! Este neaparata nevoie sa-ti dresezi labradorul? Ca eu am avut unul si stateam la curte AM fost plecati cateva zile si a distrus totul era putin nebuna asa sunt toti labradorii? acum vreau tot un labrador si tata zice ca un labrador trebuie neaparat dresat si alte chesti.E adevarat?

Răspuns Câştigător
| smartydsay a răspuns:

Sunt o rasa destul de activa in cea ce priveste joaca,dar totul depinde de cum ii cresti, dar il poti dresa chiar tu, daca ar invata doar comezile de baza de exemplu: sezi; culcat; stai si la picior; ar fi de ajuns sa-l faci sa stea cuminte. Daca cu adevarat iti doresti unul cred ca merita sa il dresezi cateva comenzii, sunt o rasa extrem de iubitoare si merita, dar totul depinde de cum ii cresti.Asa si eu am o Bichonica care este o rasa destul de linistita(dar nu si in cazul meu)insa cu varsta devin mai linistiti.De obicei cainele preia personalitatea stapanului daca tu o sa fi linistit si calm in prezenta lui si el va fi.Succes! Sper ca te-am ajutat! Aici poti gasi mai multe informatii: http://www.animalutul.ro/......orul/1166/

0 răspunsuri: