| Coss777 a întrebat:

Sall la cainele brac german trenuie neaparat sa ii tai coada? ( eu nu as vrea ca imi este mila de el sad ) dar am inteles ca ii distrage atentia si nu poate fi concentrat.Dau funda + vot cine imi raspunde la intrebare big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa animalul si nu te mai lua dupa toti nebunii, astea sunt ca niste ritualuri sa tai coada cainilor.A taiat coada un nebun si a zis apoi ca nu poate sta concentrat si, hop, si lumea dupa el.La ce sa fie concentrat, la poker? La film,la ce/ am un vecin cam prost si a aiat coada si urechile catelusului, zicand ca se face mai rau. Acuma sta bietul caine ciuntit, urat si tot posac e, nicidecum mai rau, lasa cainele in pace.happy

5 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Este interzisa taierea cozii, dar ce va imaginati? era o operatie in toata regula sub anestezie totala.

| Nova21 a răspuns:

Daca iti e chiar mila de el nu eu taia dar normal e sa o tai. fundita?

| nursa a răspuns:

Nu taia codita la catel. Sufera sad. Atent la tine o sa fie, n-o sa fie asa perspicace sa zicem laughing

| DeciFaraDeci a răspuns:

Nu este neaparata nevoie sa ii tai coada daca nu vrei, la urma urmei este cainele tau. Nu? Ai dreptul sa faci ce vrei cu el.

| AndreiCRV a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ii tai coada, stiu ca iti este mila de el dar daca nu ii vei taia coada parca se infecta si se imbolnavea cainele la am meu i-am taiato... dar ai grija sa mergi la veterinar! Succes.