| Lux_Alba_1995 a întrebat:

Sall, pot sa imi cumpar singur gaz pentru armele cu gaz? Am un Xtreme.45 TM si nu stiam daca ma pot duce la magazinul de airsoft sa iki cumpar singur caz, va rog ajutor (am 13 ani).

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La varsta ta nu ai voie nici sa te joci cu asemenea arme!
Risti sa-ti bagi parintii la puscarie!

| Lux_Alba_1995 explică (pentru Bula):

Stiu ce arma detin, ce pot cauza cu ea, parintii mei erau plecati din oras si imi spusesera sa imi iau lucrurile ca merg la poligon, in acel nu aveam gaz ramas, si nu stiam daca pot sa ma duc repede la magazinul de airsoft sa imi iau un tub de gaz, stiu cum sa folosesc aceasta arma, am luat cursuri, stiu cand sa trag cu ea si cand sa nu, sa nu o arat la nici un prieten sau sa ma dau tare cu ea, sau sa o folosesc ca o unealta de intimidare. Multumesc

| Bula a răspuns (pentru Lux_Alba_1995):

Legea e lege si trebuie respectata!
Sub 18 ani nu primesti permis de port-arma, iar fara permis nu ai voie sa folosesti, nici detii asupra ta nici un fel de arma! E caz penal!
Tu risti scoala de corectie (fiind inca minor), iar parintii tai risca inchisoare pe ani buni pentru nerespectarea legislatiei cu privire la detinerea si pastrarea armelor si munitiilor!

Deci, ai grija ca, joci "ruleta ruseasca"!

| Cosmin214 a răspuns:

Foarte mare atentie ceea ce detii tu este ilegal la varsta ta si poate sa creeze problema tie si parintilor tai plus ca desi nu e o arma letala poate provoca rani foarte grave., sfat scapa de arma cat mai repede da-o unuia din parintii tai

| Lux_Alba_1995 explică (pentru Cosmin214):

Parintii mei au permis de arma, stiu ce arma detin si ce pot cauza cu ea, urmam sa ma duc la poligon, si nu stiam daca am voie singur sa imi iau gaz, stiu cum sa trag cu arma, cum sa o manuiesc, cum sa am grija de ea. Multumesc