| FyTzE a întrebat:

SALL TPU! am o intrebare mai ciudatarolling on the floorare cineva un pui de labrador(dar sa fie pur) care ia ramas ne vandut si sa mi-l dea mie? ofer 100leii! am o curte fff mare si as vrea sa imi iau un caine

Răspuns Câştigător
| MrKid a răspuns:

Uite sfatul unui expert.
Rasa Golden Retriever este o rasa care se trage din Labrador dar nu este la fel ca originalul eu pe Golden Retriverul meu am dat 200 de euro(8 mil) si un Labrador este mai scump daca il vrei pui poate ajunge si la 10 mil.Si inca un detaliu:rasa la origine este foarte sensibila si daca in contact cu alti caine nevaccinati sau de pe strada poate sa se imbolnaveasca foarte usor. Funda? happy

7 răspunsuri:
| AnimeChu a răspuns:

Sincer, nu înţeleg.
În primul rând, pentru un pui de labrador pur nu se plăteşte doar 100 de lei.
Pe urmă, de ce ai nevoie de un câine de rasă? Ştii, şi cei de pe stradă şi de la adăposturi pot iubi la fel de mult ca şi cei de rasă.

| KompliKat a răspuns (pentru AnimeChu):

Da ai dreptate pentru un Labrador pur nu se plateste 100 Ron. Iati tu un caine de pe strada si pe ala nu platesti nimic kiss

| FyTzE explică (pentru AnimeChu):

Pai auzi nu vorbi daca nu gandesti/sti |am un caine adoptat daca mai statea pe strada 5 zile era eutanasiat si acum tin foarte mult la el l-am dresat! si incaceva stiu ca pe un labrador se plateste mai mult de 100 lei dar daca cuivaia ramas un caine care nu la putut vinde in iau eu cu 100 lei! dacat sa il dea de moca sau sa il arunce pe strada!

Răspuns utilizator avertizat
| AnimeChu a răspuns (pentru FyTzE):

Crede-mă că gândesc mai mult decât tine, oricum. Se pare că limba română devine o durere în posterior pentru majoritate, majoritate în care te numeri şi tu.
Foarte frumos din partea ta, dar stai liniştit/a că nu o să-ţi dea nimeni un pui mai ieftin. Mai degrabă îl păstrează decât să-l dea pentru o astfel de sumă. Şi te asigur că nu dă nimeni un labrador pur pe stradă şi nici gratis.

| KompliKat a răspuns:

Eu am ciobanesc german daca te ajuta cu ceva si daca vrei pot sa-ti dau un pui daca vrei

| KompliKat a răspuns:

Eu am o femela Ciobanesc German si daca vrei pot sa iti dau un pui?!