| georgiana777 a întrebat:

am o problema cu perusul meu:am un perus de un an care era fericit care vorbea mereu pana acum o saptamana, nu mai vorbeste si e plictisit. daca ar putea sa spuna ce are sau ce sa fac plizz raspuns rapid fuunda!

Răspuns Câştigător
| T7uk a răspuns:

De obicei daca vrei un perus care sa cante si sa se joace cu tine nu trebuie sa ii iei pereche ca daa ii iei sunt doua lucrui care se pot intampla:
1. Sa se placa si sa se salbaticeasca;
2. Sa se bata intre iei cum fac perusii mei.
Eu cred ca e adormit de la vremea de afara ca si perusii mei au fost abatuti azi.

3 răspunsuri:
| AdyHytPower a răspuns:

Parerea mea este sa ii cumperi o pereche pentru ca se poate simti singur daca tu esti singur pe lume te plictisesti nu?(doar un sfat) BAFTA

| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

Da fuga la veterinar! Din ce ai spus tu inseamna ca e apatic! Daca nici nu mai are pofta de mancare cum avea inainte e foarte rau! poate sa aiba dreptate si AdyHyt! totusi pentru siguranta incearca sa intrebi un medic veterina! pup! am si eu papagali!

| Sup3rN0va a răspuns:

Daca doarme si nu prea mananca e bolnav asa ca iti recomand sa faci o vizita la un cabinet Veterinar.
Daca e doar plitisit ori ai ie-i un partener ori ai dai drumu din cusca prin camera sau balcon sa zburde si el o sa vezi ce fericit o sa fie.