| MegaGiovannY a întrebat:

Am un Rottwiler de 3 luni...il am de 3 zile si cum as putea sa il invat sa nu faca pe covor? sa se ceara afara cand ii ie a face sau sa faca unde este covorasul absorbant?

Cum l-as putea invata mai repede cu plimbarile cu lesa si cu numele?

stiti vreau-un centru de dresat caini in Galati?

De la ce varsta l-as putea da la dresat si cum imi dau seama ca este in calduri?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| 96SeB96 a răspuns:

1. oricum cainele nu este in calduri de la varsta asta de pe la 1-2 ani. si cum iti dai seama. pai daca e baiat se va da la fete va incerca sa iti violeze ce jucarii ai tu prin casa... laughing (acum serios laughing)
si ca sa il inveti sa nu isi mai faca nevoiile in casa trebuie sa stabilesti o rutina zilnica in viata cainelui.
1.Precum oamenii, cainii au cel mai bun randament atunci cand urmeaza un program. Scoate-ti catelul la plimbare regulat, din 2 in 2 ore pentru inceput pana prinde ideea. Este recomandat sa il scoateti afara dimineata dupa trezire, dupa ce mananca, dupa ce se joaca etc
2. Laudati-l si recompensati-l de fiecare data cand isi face nevoile afara. Faceti acest lucru dupa ce isi face nevoile ci nu dupa ce intra in casa. Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi deoarece cainele trebuie sa inteleaga ca asta doriti de la el si ca este bine ce face.
3. Alegeti un loc unde doriti sa isi faca nevoie. Locul nu trebuie sa fie prea departe de casa. Cand il scoateti afara, mergeti direct la locul respectiv acordati-i cateva minute sa isi faca nevoile si abia apoi mergeti cu el la joaca sau la plimbare. Mirosul il va ajuta sa recunoasca ca aceea este zona unde trebuie sa isi faca nevoile.De asemenea in timp ce isi fac nevoile, chiar daca pare ciudat, laudati-i si folositi cuvinte de incurajare. Aceste cuvinte le puteti folosi si inainte sa inceapa pentru ca el sa isi aduca aminte ce trebuie sa faca in locul respectiv cand aude acele cuvinte.
4. Impuneti un program alimentar regulat. Acest lucru este foarte bun si pentru sanatatea lor. In functie de varsta care o au, hraniti-i de 2, 3 sau 4 ori pe zi, la aceleasi ore.
cu numele se va obisnui el pana la urma continua sa il strigi si daca vine la tine laudal si recompenseazal cu cateva bobite sau ce mananca el.
si predresajul poti sa il incepi de acum.
funda? happy