| kilometru0 a întrebat:

as vrea sa-mi dati si mie niste sfaturi cum sa cresc un caine! Trebuie sa primesc un bichon maltez care are doar cateva saptamani si as vrea 1 sa-mi dati un site ceva de unde pot sa iau un patut ...etc si cu sanatatea ce trebuie sa-i fac

Răspuns Câştigător
| elenutza27 a răspuns:

Pur si simplu sa ai grja de el si sa il iubest. Trebuie sa vezi ce ii lipseste si sa ii dai. Nu trebuie sa te complici

7 răspunsuri:
| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Eu spun ca nu are sens sa dai bani pe patut caci nu va sta in el si ti'o spun din propria experienta. Mai bine iei o cutie goala si pui in ea o patura si o perna...e cam acelasi lucru. Cu sanatatea iar - pana in 6 saptamani trebuie sa te duci cu el la veterinar pentru a'i face vaccinul care va costa pana in 50 de lei. peste o luna de asemenea alt vaccin si dupa cand va avea catelul 6 luni alt vaccin. Mai multe iti va explica veterinarul.

| kilometru0 explică (pentru NuConteazaNumeleee):

Deci vaccinul se face periodic la o luna timp de 6 luni!

| NuConteazaNumeleee a răspuns (pentru kilometru0):

Nu. La 6 saptamani ii faci primul vaccin. Peste o luna cel de al doilea vaccin si cand catelul implineste 6 luni al 3'lea vaccin. Dupa ii faci un singur vaccin anual, Cand ii face catelului vaccinurile ii va face si deparazitarea interna si externa dar asta costa 10 lei happy Deci cam tot acolo esti 50-60 lei

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Patut nu trebuie sa ii iei poti impoviza ceva. Cand il cumperi trebuie sa ii faci deparazitarea interna si externa toate vaccinurile carnetel de sanatate si sa fi atent cu ce il hranesti de exemplu ceapa este toxica pentru ei, oasele de porc, vita, pui sa le stergi de pe lista ii poti cumpara de la petshop oase si baghetele bobite, carne la pliculet si apa fiarta si racita sa fie curata fara microbi daca vrei sa afli mai multe ma poti contacta pe facebook Amir Rami.

| kilometru0 explică (pentru Prince_Amir_1995):

Scriem terog intro lista ce trebuie sa nu manance timp de cate luni?

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Poftim acest site intra si documenteaza-te sunt multe lucruri pe care trebuie sa le sti http://www.animalutul.ro/caine/hrana/