anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea un rottweiler m-am interesat la pret la toate inainte asa sunt eu intai analizez bine inainte de a cumpara ceva am vorbit cu mama tata au zis ca ma lasa sa-l tin etc... vreau sa stiu cum sa aleg un rottweiler de calitate si cateva detalii ca poate nu le stiu pe toate dau funda!

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Trebuie sa-i vezi parintii si uita-te bine intai la poze cu pui,sa stii bine cum trebuie sa arate,sa nu aiba alb deloc,sa nu aiba parul prea mare,botul nu prea lung, spatele drept, sa nu stea cocosat, sa aiba acele pete maro caracteristice, sa nu iei de la samsari.

4 răspunsuri:
| evelin33 a răspuns:

Buna

Eu mi-am luat un rott acum o luna. Am dat numai 400 RON pe el. Este un pret foarte bun pentru ca de la crescatori il iei cu minim 1000 RON. L-am cumparat de la o persoana ce nu era neaparat interesata in a face bani de pe urma puilor. Insa mentionez ca rott-ul meu se incadreaza perfect in standardele rasei. Daca vrei documente ce atesta sanatatea parintilor si lipsa unor boli genetice, trebuie sa-l iei de la crescator, insa asta va implica un cost mare dupa cum am mai zis.

Uita-te la parinti si la persoanele de la care vrei sa-l iei si iti vei da seama. Insa mare grija! trebuie ( OBLIGATORIU) dat la dresaj! Deci ia si aceste costuri in calcul. Este un caine superb insa trebuie dresat de un profesionist. Masculul ( tatal rott-ului) meu avea 80 de kg. Fara dresaj, nu il poti controla! Mult succes! happy

| gabytzzaLOVE a răspuns:

Rottweiler sunt caini rai asa ca va trebui sa-l inveti sa nu te muste pe tine daca nu vrei sa-ti rupa hainele. poate ca te-ar interesa si elte rase de caini mari cum ar fi-husky, malamut de alaska, boxer, vizsla, caine lup etc. daca nu te multumeste nici una din rasele astea revenim la rottweiler pentru. a alege un rottweiler de calitate ar fi bine sa il iei de la un om de incredere sau un crescator. acesti caini au nevoie de mult spatiu unde sa faca miscare si sunt caini rezistenti. nu se recomanda la familiile cu copii mici. daca vrei acest caine trebuie sa stii ca mananca foarte mult si daca nu e hranit la timp devine irascibil. sper ca raspunsul meu sa te ajute!

| octha a răspuns:

Rottweiller,pittbull,amstaf,buldog etc.caini de lupta, care sunt foarte agresivi, lasati de capul lor.trebuie un stapan caruia sa ii stie de frica(cand creste mai amre daca nu te asculta iei o bata, considerand ca are vreo 1-2 ani si ii dai fara mila,bine,nu sal lasi acolo mort,doar pana te asculta).am avut amstaff, din fericire era ascultatoare, deci nu trebuia rupta spinarea la ea:))cat despre alta catea pe care am avut-o, una lupoaica, a trebuit sa ii dau cateva bete pana sa se linisteasca de la muscatul foarte agresiv.si dupa cand ma tipam la ea era foarte ascultatoare. dresajul il poti face si tu, daca vrei doar pentru cateva comenzi, daca vrei sati caute droguri dul la dresor specializat:)).cat despre tinutul lui la apartament, fii sigur ca o sa iesi afara mai mult decat ai fi vrut, o sa te plictisesti de el.rottweiller.aici gasesti niste detalii zic eu importante in alegerea cainelui http://www.ringstarclub.ro/......fecte.html

| Mariusone123 a răspuns:

Viotedy cred ca a raspuns cel mai bine pentru ca restul mi-ati dat niste detalii pe care le stiam si nu vreau alta rasa de caine...