anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi am fost tare shokata. sa va zic : usa de a tarcul cainelui meu nu se inchidea, pisica fiind afara catelul vroia la ea, a sarit pe mine cand incercam sa. i inchid usa de la tar ( ma daramat), ma ocolit si eu fugisem dupa pisica, insa si ea fugise de mine, cainele o alerga de 3 ori in jurul casei, eu si mama strigam ca nebunele dupa caine, dar el nimic, pana a venit tata de l-a dat laoparte si abia, abia i-a dat druumul saracei pisici. acum. nu stiu ce sa fac cu ea, la. m sunat pe veterinar, a zis ca n-are ce sa-i faca, de mers merge, dar toate unghiile ii sunt rupte si o doare ceva la piept. ce sa fac? am ajuns sa o sfintesc cu apa sfintita laughing

6 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Of.poti incerca la alt veterinar sa vezi ce zice. Iar daca se mai intampla astfel de incidente arunca o galeata cu apa pe caine. nu stiu daca functioneaza cand alearga dupa pisici, dar stiu ca at cand 2 caini se incaiera daca arunci apa pe ei se despart laughing poate merge si in cazuri ca asta laughing
Sper sa se faca bine pisicutahee hee

| Λndrei a răspuns:

"a venit tata de i-a dat cativa pumni", ce sa inteleg de aici? Ca tato e Vitali Klitschko si catelu' n-a avut nicio sansa?
laughing) ce eveniment...
Ba da mata are asigurare? Poate il da in judecata pe tato si adio...cica o venit tata, de parca era Superman si o aparut printre nori.

| lola_5690 a răspuns (pentru Λndrei):

Pai ce vroiai sa faca? Sa omoara pisica? Ce idiot.

| Λndrei a răspuns (pentru lola_5690):

Nu ma face idiot ca nu esti in stare.Si de ce as fi? Pentru neputinta ta? Si pentru cruzimea fata de animale rezultata din actiunea tatalui tau? Sa loveasca biata potaie pentru ca tu nemiloasa ai lasat cainele si pisica speriata de tine a fugit? Vai...
Vai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti cumperi alta. legi cainele si o lasi pepisica sa il zgarie fara ca el sa-i poata afce ceva.

| SMaricel a răspuns:

Cainele si pisica mea se inteleg de minune...