| Darkiestmusic a întrebat:

catelul meu (este pichinez) si ii sta mintea numai la prostii sare pe picioarele oamenilor si stiti voi ce le face... si al doilea motiv cand pisoiul meu isi face nevoile mari in curte eu tin catelul mic sa nu se duca la el iar dupa ce pleaca pisoiul imi scapa dintre maini si se duce sa manance tot ce a facut el... ziceti-mi SI MIE VA ROG FRUMOS CE TREBUIE SA II FAC CA SA ISI SCHIBE COMPORTAMENTULpuppy dog eyes puppy dog eyes puppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes dau un fundoi cat casa poporului=]]

Răspuns Câştigător
| AliceIDK a răspuns:

Buna!
Ai grija de micutul catel. Du-l des la plimbare. La 09:00 il duci, la 16:15 si la 20-21. Du-l in parc si invata-l cu oamenii. Daca ii dai pedigree in execes ( prea mult ), da-i dimineata, pranz seara. Nu ii da porti mari, sa nu se trice la burtica. Cand te duci cu el sa-si faca nevoile, ia niste pungi sa strangi "surprizele".
In legatura cu macatul nevoilor mari ale pisicii, da pisica afara, inchide usa dupa ea ( asigura-te ca cainele este in casa ) si dupa 2 minute te duci afara, strangi "surprizele" si le arunci la gunoi. Dupa dai cu apa pe locul accidentului si ...gata!
Daca nu i se face mai bine comportamentul, iti recomand sa o duci la un veterinar!

2 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Asa fac multi catei, nu toti.
Chestia cu picioarele am trait-o si eu happy
Pe mine ma amuza si banuiesc ca nu vrei sa il tii toata viata intr-o poseta. Lasa-l liber doar sa il mai "certi" din cand in cand.

| ThZura a răspuns:

Buna!
Ai grija de micutul catel. Du-l des la plimbare. La 09:00 il duci, la 16:15 si la 20-21. Du-l in parc si invata-l cu oamenii. Daca ii dai pedigree in execes ( prea mult ), da-i dimineata, pranz seara. Nu ii da porti mari, sa nu se trice la burtica. Cand te duci cu el sa-si faca nevoile, ia niste pungi sa strangi "surprizele".
In legatura cu macatul nevoilor mari ale pisicii, da pisica afara, inchide usa dupa ea ( asigura-te ca cainele este in casa ) si dupa 2 minute te duci afara, strangi "surprizele" si le arunci la gunoi. Dupa dai cu apa pe locul accidentului si ...gata!
Daca nu i se face mai bine comportamentul, iti recomand sa o duci la un veterinar!