Iti sugerez sa il iei acasa... macar pentru o perioada sau ceva...
Daca nu te lasa parintii ai putea sa ii faci un adapost in fata blocului tau sau sa rogi o prietena sa il tina ea acasa
Daca stai la casa, si mai bine. Ii poti face un culcus in curte
Buna
am patit si eu asta.am gasit un mic catelus si am vrut sa-l iau acasa.[atat de dragut era] dar mama a zis ca se gandeste si a doua zi nu l`am mai gasit si am vrut sa il iau acasa..
Pai cred ca ar trebui sa iti intrebi parintii daca iti da voie sa il iei.eu asa as face in cazul tau`!
Bye bye
Buna Oana.Sa inteleg ca "te-ai indragostit" de acest pisoi la prima vedere. Daca inca locuiesti cu parintii cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ei si sa incerci sa le explici ca vrei un animal de companie si acel pisoi ti-a intrat la suflet.Incearca sa le dovedesti ca esti responsabila si nu cred ca te vor refuza, doar daca unul dintre ei are alergie la pisici.Bafta!
.incearca sa te apropii incet de el da'i ceva de mancare. si o sa isi recastige increderea in tine. daca il iubesti asa mult i'al acasa
Daca il iubeai asa de mult, puteai sa-l pastrezi pentru ca faceai ceva de genul cu adoptarea unui animal.Ma rog eu asta as face...
Deniissel întreabă: