Http://www.rabbit.org/care/orphan.html
Aici găseşti toate detaliile şi tot ce îţi trebuie, însă pagina este în engleză. dacă nu te pricepi pune pe cineva să-ţi traducă, e foarte important.
Îi hrăneşti ori cu lapte de capră ori cu un lapte special care-l înlocuieşte pe cel de pisică (Kitty Milk Formula), însă ultimul chiar nu ştiu dacă se găseşte pe la noi.
Nu-i hrăni cu mâncare solidă deoarece nu-s înţărcaţi încă, şi nici cu lapte de vacă/de câine sau altceva decât dacă vrei să moară.
Îi hrăneşti doar de 2 ori pe zi, deoarece dacă-i hrăneşti de mai multe ori or să moară.
La 3 saptamani ar trebui sa manance singuri hrana solida, da-le lucerna verde daca poti, morcov si cartofi, varza(dar nu prea multa)
Nu stiu daca este bine sa le dai cartofi dar... cum zici tu
Imi pare rau sa-ti spun dar locuiesc la tara, langa Vaslui, si cred ca stiu mult mai bine ca tine ce se da la iepuri de mancare
Crede-ma am iepure....Si parintii mei au avut, si bunicii si strabunicii daca vrei sa stii, si stiu ce trebuie sa-i dau de mancare, dar cartofii le fac rau la stomac...
Am rabdare cand vine vorba de prostie, dar nu si cand este umpluta si cu mandrie
De asta romanii sunt prot vazuti peste tot unde s-ar duce."am vazut la X, mi-a zis bunicu', mama" si daca ti-a zis cineva ceva inseamna ca e adevarat? de 7 ani am iepuri si chiar le plac cartofii si nu au avut deloc probleme, am si corcituri si belgieni si urias german.Si in tot acest timp nu au nici un fel de probleme, dar daca tie ti-a spus strabunicu' sa faci cum zice el, dar, te rog, nu-i mai baga si pe altii in dilema.
Nu-i bag in dilema ci spun un adevar, tu vrei sa ingrasi iepurii treaba ta, dar... ok faci cum crezi tu
Salut,du-te la un medic veterinar si intreaba ca sa fi sigur cum sa ii hranesti.