| Tonea_Danut_2000 a întrebat:

Este normal ca dupa ce am achizitionat un ciobanesc caucazian sa planga.Are aproape 3 luni.Am zis sa il las cateva zile in garaj si tot plange. Posibil sa i fie dor de ai lui?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
21 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă, bebeluş fiind, ai fi fost răpit de la părinţi şi fraţi (şi nu de cineva din specia ta, ci de vreun extraterestru, căruia i s-ar părea fun se te dreseze, să se joace cu tine şi să te lase să dormi într-un loc necunoscut şi întunecat de unul singur), nu ai plânge?

| Tonea_Danut_2000 explică (pentru NOname):

Dude.....eu ma refeream seara ca loc de dormit

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

În loc să ți-l apropii, crezi că îi e mai bine în garaj?!
Ține-l aproape, oferă-i mângâieri, vorbește-i, joacă-te cu el, încât să-i distragi atenția, dacă zici că plânge de dor...
Însă, s-ar putea să plângă fiindcă îl doare burtica. Poate are nevoie de antiparazitar intern, contra viermilor intestinali.
Dacă știi că i-ai dat, atunci ia-l mereu cu tine, să nu se simtă singur.

| Tonea_Danut_2000 explică (pentru floresdemayo):

Unde sa il tin aproape? in casa? Gandeste si tu putin...asta nu e caine de tinut in casa

| floresdemayo a răspuns (pentru Tonea_Danut_2000):

E încă pui, copile! Simte nevoia de protecție. Are 3 luni, nu 3 ani! Tu ești cel care nu gândește. Câinele tău suferă de singurătate!

Doamna.stiti cum arata un ciobanesc caucazian? Eu v-am indrebat unde e bine sa il pun sa doarma.tu ma iei cu mangaiericsa ma joc cu el..STIU ASTA.Eu v-am intrebat unde sa il pun sa stea peste noapte sa doarma.Va este clar? Nu vreau sa ajung la o cearta dar ma provocati

Il am doar de o zi

Tu nu ai spus, până acum, că vrei să-i găsești adăpost, pe timpul nopții. Am citit doar că vrei să-l lași câteva zile în garaj. De aici, s-au tras concluzii eronate.
Dacă e doar pe timpul nopții, treptat, se va obișnui cu noua 'locuință'. Toate de acolo, îi sunt străine. Inclusiv, stăpânii.
Și oamenii, când se duc să trăiască într-un loc străin, unii dintre noi ne obișnuim tare greu cu adaptarea. Tot așa, și cățeii. E o perioadă de adaptare. Se va obișnui...Pe timpul nopții, dacă poți, mergi pe la el.
Știu cum arată un ciobănesc caucazian, mioritic, bucovinean, carpatin etc Am cunoscut o mulțime. Câinii aceștia sunt feblețea mea. În special, cei din rasa ciobănesc mioritic.

Im pare rau ca nu m-am exprimat bn....crede-ma ca e pe maini bune.Deci e totul bine daca il tin in garaj peste noapte? Scuze...imi recunosc greseala doar ca eram foarte panicat si nu stiam daca e bine ce fac. Orcum mereu il las liber prin curte si ma joc cu el dar seara in garaj sta. Orcum in garajul ala e mai bine decat in clasa meu unde stau asta e clar

Știu că e pe mâini bune. Nimeni nu ia un câine, dacă nu îl iubește. Noaptea e mai bine să-l ții în garaj, dacă tot nu poți să-l ții în casă, fiindcă în garaj e mai cald, decât afară. Când nopțile devin mai blânde, poți să-i așezi cușca afară. Dar, ziua lasă-l liber să zburde, iar dacă mai ai și alte animăluțe prin curte, lasă-i împreună, să se obișnuiască.

| Tonea_Danut_2000 explică (pentru ramon2473):

Eu il tineam primele zile noaptea sa doarma

| Donsavas a răspuns:

Nu il mai lasa singur! sufera! sufera de singuratate si frica! crede ca l-ati luat de langa ai lui pentru a-i face rau, cel mai probabil! e si el un suflet ca si tine! nici tie nu iti era mai bine daca erai mic si te fura cineva de langa ai tai si te ducea intr-un loc necunoscut, mai ca apoi sa te lase singur! imprieteneste-te cu el daca doresti sa te iubeasca, sa-ti fie aproape. daca nu, cand va creste, iti va parea rau ca l-ai ignorat! poate te va si musca! ai grija de el!

| BeautifulSunflower a răspuns:

Mi am luat pe vara si eu un shitzu, care cred ca tot 3 luni avea, si tot asa il lasam sa doarma in garaj, parintii Nu ma lasau cu animale in casa. Si la mine plangea, dar n aveam ce sa i fac si s-a obisnuit. Pe zi tineam usa deschisa la garaj, si cand i se facea somn intra singur in garaj si se culca in patutul lui. Acum il tin in casa la centrala, ca in garaj e prea frig, si mai zgarie ce zgarie usa si se potoleste si se culca. Nu s-a facut un monstru turbat ca a dormit in garaj, sa fim seriosi. Cand era mic si mie mi se rupea sufletul, dar acum stiu ca face asa ca se plictiseste. Daca ii lasi lumina aprinsa in garaj e bine, ca asa stii ca nu are De ce sa se sperie, ci plange ca mai vrea sa se joace sau ca a ramas singur. Stai calm.

| iulya2299 a răspuns:

Dacă îl lași în garaj, da este normal să plângă. Si eu am unul, sunt o rasa sensibila care are nevoie de atentie si iubire. Fiind si mic probabil s-a speriat. Incearca sa stai cu el, sa il apropii de tine, sa ii arati ca il iubesti

| Tonea_Danut_2000 explică (pentru iulya2299):

Multumesc ca tu ma intelegi... ziceam sa nu il pun direct in tarc ca poate ii e frica si ii e si frig... oricum garajul e foarte mare si calduro acolo si centrala care e pe peleti..cam cat imi recomanzi sa il tin si dupa sa il pun in garaj?

| iulya2299 a răspuns (pentru Tonea_Danut_2000):

Nu il pune dintr.o data in garaj. Tine.l cu tine cateva zile, apoi mai lasa.l o zi in garaj... si tot asa. Dar pentru început stai cat mai mult cu el

| Bennyhill a răspuns:

Normal ca plange daca-l ti sechestrat in garaj..Cainii sunt precum bebelusii..Lasa-ti copilul 3 zile in garaj, vezi ce face?! (Doamne fereste!) Da-l mai bine la cineva care intr-adevar ar vrea sa aiba grija de acest caine, sa vezi ce fericit o sa fie atunci!

| Tonea_Danut_2000 explică (pentru Bennyhill):

Unde vrei sa il tin? Am mancare buna si apa...

| Bennyhill a răspuns:

Si eu am un ciobanesc mioritic. stii cat e? E imens...il tin in casa, apartament, e ca un copil, plus ca mai am unul (vizsla). Cred ca mai bine ma duc eu sa dorm in garaj decat sa-i las pe ei acolo dar nu e cazul...in fine n-are sens sa mai comentez..Esti mic, te plictisesti si ai chef de discutii. Parintii tai stiu despre ce este vorba si nu cred ca te-au pus sa pui o astfel de intrebare aici. Mai bine iti luai un hamster oricum. Seara buna!

Întrebări similare