| florinrazvan a întrebat:

eu sunt dela tara si astazi am vazut vanatori cand au impuscat mai multi cerbi carpatini,saraci cerbi si eu am porci ii tai de Craciun am vite,tauri,cai dar nu este pacat sa impusti frumusetile alea de cerbi, doar pentru coarnele alea casale ai pe un perete, sunt atat de frumosi dar cum poti sai impusti cred ca unul avea 8-10 ani era imens era deo frumusete si mandrie nemaivazuta mai ales cand alerga si un vanator la impuscat era atat de mandru cala omorat nu este pacat de el nu poti sa-l vezi si doar atat sa-l lasi sa traiasca si el si sa numi spuna mie nimeni ca asa este vanatoarea sunt sigur ca pe langa ce declara ca a prins mai merge si la braconaj erau toti numai cu masini BMW x6, RANGE ROVER, NISSAN NAVARA astia erau numai mafioti din pacate astia o sa duca la disparitia tuturor animalelor salbatice asa este in Romania.

9 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Ai zis si tu ca ai vazut niste vanatori.Ai dovezi ca sa te duci la politie? Daca nu atunci nu o face. Poti sa o patesti pentru ca alea ar fi acuzatii calomnioase(asa ar parea).
Si mie mi se pare o tampenie sa ii impusti pentru coarne.Eu as vrea sa devin vanator doar pentru frumusetile alea de arme.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu trebuie sa se inmulteasca

| OoBunnyoO a răspuns:

Ba da si eu sunt de acord cu tine. Bine vanatoarea este o activitate veche decat lumea, dar daca inainte cerbii si caprioarele se vanau pentru carne, iar oamenii traiau din asta, in prezent este doar un moft. Si cu lucrul asta nu sunt de acord. Nu sunt impotriva vanatului, dar este pacat atunci cand este facut asa.

| SasNetRomania a răspuns:

Ai dreptate cat timp in Romania este un parlament de cacao, trebuie sa te obisnuiesti

| Doctorfishadi a răspuns:

Pacat nu este neaparat, adica pacat Dumnezeiesc(nu stiu cum sa zic altfel), dar vanati la sange in exces duce la scaderea numarului acestora.

| NYK4u a răspuns:

Bun venit in ROMANIA!

| Maj3stic a răspuns:

Asa e ai dreptate si din pacate nu avem ce sa facem acestor mafioto saracele animale sad

| Chiperi_Iulian_1998 a răspuns:

De ce nu ai sunat la politie erau braconieri! Trebuia sa suni imediat

| JinLing a răspuns:

sad, stiu cum e, si eu iubesc animalele, mafioti (tigani) prosti, asta e, astia in loc sa aiba grija de paduri si animale, se bat intre ei pentru un metru de autostrada straight face

Întrebări similare