Ai zis si tu ca ai vazut niste vanatori.Ai dovezi ca sa te duci la politie? Daca nu atunci nu o face. Poti sa o patesti pentru ca alea ar fi acuzatii calomnioase(asa ar parea).
Si mie mi se pare o tampenie sa ii impusti pentru coarne.Eu as vrea sa devin vanator doar pentru frumusetile alea de arme.
Ba da si eu sunt de acord cu tine. Bine vanatoarea este o activitate veche decat lumea, dar daca inainte cerbii si caprioarele se vanau pentru carne, iar oamenii traiau din asta, in prezent este doar un moft. Si cu lucrul asta nu sunt de acord. Nu sunt impotriva vanatului, dar este pacat atunci cand este facut asa.
Ai dreptate cat timp in Romania este un parlament de cacao, trebuie sa te obisnuiesti
Pacat nu este neaparat, adica pacat Dumnezeiesc(nu stiu cum sa zic altfel), dar vanati la sange in exces duce la scaderea numarului acestora.
Asa e ai dreptate si din pacate nu avem ce sa facem acestor mafioto saracele animale
De ce nu ai sunat la politie erau braconieri! Trebuia sa suni imediat
, stiu cum e, si eu iubesc animalele, mafioti (tigani) prosti, asta e, astia in loc sa aiba grija de paduri si animale, se bat intre ei pentru un metru de autostrada
RA94 întreabă: