| TaniutzaB a întrebat:

imi puteti spune cum pot sa pun funda la cine vreau ca sunt membru nou si inca nu stiu va rog ajutati-ma cat mai repede! dau funda!big grinbig grinbig grinbig grinbig grintonguetonguetongue VA ROG FRUMOS!
Sau cum raspund la altii ca nu mai pot! VA ROG!big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| VampireKathrineLone a răspuns:

Daca vrei sa dai funda, uitate in dreapta raspunsului, o sa vezi o funda de un portocaliu palid si sub ea sau deasupra ei scrie castigator apasa pe ea si gata peste un timp o sa vezi ca acel raspuns e castigator. Daca vrei sa rspunzi alege o intrebare la care crezi ca sti raspunsul si sub ea iti apare in chenar unde trebuie sa-ti scrii raspunsul, dupa ce ai terminat apasa pe raspunde, o sa-ti apara un alt chenar gri unde daca vrei sa-ti corectezi raspunsul apasa pe "Doresc sa-l editez " daca vrei sa-l afisezi apasa "Doresc sa-l public " dupa ce ai apasat, daca iti apare un chenar unde unele din cuvinte sunt colorate in portocaliu inseamna ca ai scris ceva gresit, daca nu vrei sa-l corectezi apasa ca vrei sa-l publici, trebuie sa-ti apara apoi un nu stiu exact ce scris cu negru si nu stiu ce cu verde, inseamna ca raspunsul tau a fost trimis, asteapta cateva minute ca sa iti vezi raspunsul. Asta e tot. Funda?

1 răspuns:
| TaniutzaB explică:

Mersi oricu dar altul a fost mai dragut si nici nu a comentat despre cade emoticoane am pus scuze!happyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy Si am pus mai mult de doua si aicilaughinglaughinglaughing