Daca vrei sa dai funda, uitate in dreapta raspunsului, o sa vezi o funda de un portocaliu palid si sub ea sau deasupra ei scrie castigator apasa pe ea si gata peste un timp o sa vezi ca acel raspuns e castigator. Daca vrei sa rspunzi alege o intrebare la care crezi ca sti raspunsul si sub ea iti apare in chenar unde trebuie sa-ti scrii raspunsul, dupa ce ai terminat apasa pe raspunde, o sa-ti apara un alt chenar gri unde daca vrei sa-ti corectezi raspunsul apasa pe "Doresc sa-l editez " daca vrei sa-l afisezi apasa "Doresc sa-l public " dupa ce ai apasat, daca iti apare un chenar unde unele din cuvinte sunt colorate in portocaliu inseamna ca ai scris ceva gresit, daca nu vrei sa-l corectezi apasa ca vrei sa-l publici, trebuie sa-ti apara apoi un nu stiu exact ce scris cu negru si nu stiu ce cu verde, inseamna ca raspunsul tau a fost trimis, asteapta cateva minute ca sa iti vezi raspunsul. Asta e tot. Funda?
Mersi oricu dar altul a fost mai dragut si nici nu a comentat despre cade emoticoane am pus scuze! Si am pus mai mult de doua si aici