| iRobby a întrebat:

In urma cu 1 an de zile am primit un Porcusor de Guineea cadou de la parinti. Problema este ca nu stiu cum il pot dresa. Gen : Sa ii zic "Jonny, hai la mine" [vine la mine dar dupa aia se duce sa se uite la TV straight face ] Cine stie dau FUNDAwinking

Răspuns Câştigător
| TheBesT91 a răspuns:

Este dificil sa dresezi un porcusor de guineea...desi poti incerca..ai nevoie de rabdare, si daca vrei sa il dresezi dupa ce ii dai "comanda" ce sa faca. da-i ceva in semn de recompensa o felie de morcovlaughing sau ce vreitongue pentru ca a facut ce ai zis..continua tot asa si cine stie, poate merge.

2 răspunsuri:
| iRobby explică (pentru TheBesT91):

Am facut asta dar eu cred ca el venea la felia de morcov nu la mine, pentru ca am incercat asa odata. I-am dat o felie de ardei si a venit la mine.Dar dupa am incercat si fara ardei s-a dus iar la TV. Oricum, cum ai zis tu trebuie sa ai rabdare. dar incerc de 2 sau 3 luni in fiecare zi sad Tot ce am reusit sa fac. L-am invatat sa se invarta in cerc laughing

| TheBesT91 a răspuns (pentru iRobby):

Pai da dar da-i felia de ardei dupa ce a facut ce i-ai zis.hee hee incearca sa stingi televizorul cand il "dresezi" laughing) poate mergebig grin