| Bogdytza2000 a întrebat:

In vara vreau sa-mi iau un caine de paza pentru curte ( stau la casa). M-am gandit la un Cane Corso, dar dupa un timp am dat atentie si rasei Rottweiler. De Rottweiler mi-e cam frica... Acum intrebarea e: Cane Corso sau Rottweiler? Eu am 13 ani dar sunt mai inalt daca e vorba de controlat cainele. Va rog sa argumentati si raspunsul!

10 răspunsuri:
| Mikhtarian a răspuns:

Salut,vreau sa te felicit in primul rand pentru alegerea pe care o vei face.
Te asigur,ca nu-ti va parea rau.
Sfatul meu e sa-l inveti de mic,sa nu atace cand vrea el,doar cand ii spui tu,si sa-l inveti sa faca la baie intr-un colt al sau,nu in toata curtea.
Cane Corso este un caine foarte periculos,la fel si Rottweiler, dar te-as sfatui Cane Corso, caci asculta comenzile, dar Rotweilerii sunt posesivi, ei vor sa conduca.
Cane Corso sunt sociabili cu familia.

| Diavolcata a răspuns:

Bogdytza de Rottweiler nu sti ce il poate capu, ma refer te poate ataca deci mai bine nu si cand vin prieteni/vecini la tine apropriati o sa sara pe ei happy.Mai bine un Cane Corso este si frumos si folositor.Succes!

| karsivan a răspuns:

Ambii caini necesita un stapan hotarat si nenfricat, nu conteaza inaltimea ci atitundinea, cum te impui in fata cainelui, si eu as opta pentru cane corso.

| MEIALI a răspuns:

Ia-ti rottweiler ca e bun eu am 12 si mi-a luat tata i-am facut tarc si gata da sa-l iei de mic sau lup tot de mic si la inceput o sa arate ca un rottweiler.

| VeveritaBestiala a răspuns:

Cane Corso deoarece este mai docil cu stapanii si este la fel de bun ca si caine de paza.Rotweilerul turbeaza de la o anumita varsta si poate fi foarte violent cu stapanii, mai ales ca tu ai 13 ani si nu-l poti stapani.big grin

| 非跳躍 a răspuns:

Ia-ti rottweiler ca e bun eu am 12 si mi-a luat tata i-am facut tarc si gata da sa-l iei de mic sau lup tot de mic si la inceput o sa arate ca un rottweiler.

| westie21 a răspuns:

Ia`ti un boxer. am unul si e agresiv pe teritoriul lui atat.

| Bogdytza2000 explică:

Si eu tot pe Cane Corso mergeam. Mai astept cateva raspunsuri. Nu stiu cui sa dau funda.

| blonco1234 a răspuns:

Eati cane corso rottweiler inebuneste dupa 3 ani sau 5 ca si un vecin de al meu a avut si a vrut sa il omoare rottweilur

| SemotaFlaviu888 a răspuns:

E as zice cane corso deoarece este in firea cainilor ca daca iti este si foarte putin frica de ei sa devine ei sefi deci nu te sfatuiesc sa iei rotweiler