Salut,vreau sa te felicit in primul rand pentru alegerea pe care o vei face.
Te asigur,ca nu-ti va parea rau.
Sfatul meu e sa-l inveti de mic,sa nu atace cand vrea el,doar cand ii spui tu,si sa-l inveti sa faca la baie intr-un colt al sau,nu in toata curtea.
Cane Corso este un caine foarte periculos,la fel si Rottweiler, dar te-as sfatui Cane Corso, caci asculta comenzile, dar Rotweilerii sunt posesivi, ei vor sa conduca.
Cane Corso sunt sociabili cu familia.
Bogdytza de Rottweiler nu sti ce il poate capu, ma refer te poate ataca deci mai bine nu si cand vin prieteni/vecini la tine apropriati o sa sara pe ei .Mai bine un Cane Corso este si frumos si folositor.Succes!
Ambii caini necesita un stapan hotarat si nenfricat, nu conteaza inaltimea ci atitundinea, cum te impui in fata cainelui, si eu as opta pentru cane corso.
Ia-ti rottweiler ca e bun eu am 12 si mi-a luat tata i-am facut tarc si gata da sa-l iei de mic sau lup tot de mic si la inceput o sa arate ca un rottweiler.
Cane Corso deoarece este mai docil cu stapanii si este la fel de bun ca si caine de paza.Rotweilerul turbeaza de la o anumita varsta si poate fi foarte violent cu stapanii, mai ales ca tu ai 13 ani si nu-l poti stapani.
Ia-ti rottweiler ca e bun eu am 12 si mi-a luat tata i-am facut tarc si gata da sa-l iei de mic sau lup tot de mic si la inceput o sa arate ca un rottweiler.
Si eu tot pe Cane Corso mergeam. Mai astept cateva raspunsuri. Nu stiu cui sa dau funda.
Eati cane corso rottweiler inebuneste dupa 3 ani sau 5 ca si un vecin de al meu a avut si a vrut sa il omoare rottweilur
E as zice cane corso deoarece este in firea cainilor ca daca iti este si foarte putin frica de ei sa devine ei sefi deci nu te sfatuiesc sa iei rotweiler