| Rebbbeca a întrebat:

Ma framanta ceva.Am,, uitat" sa duc o carte la biblioteca scolii de acum un an.Eu sustin ca am dus-o dar acolo scrie ca nu am dus-o.NU am cum sa dovedesc.Acasa am cautat-o dar nu e. Ce mi se poate intampla?

Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu zic sa o cumperi de la librarie si sa o duci la biblioteca.big grin
eu nu am mai dus o carte la biblioteca din cls a 5. pentru ca s-a rupt din greseala. acum sunt a 11laughing si nu mi s-a intamplat nimic.big grin
dar nici nu am mai dat pe acolo:d

7 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Se plateste respectiva carte de 7 ori pretul.

| MMihai a răspuns:

Nu știu sigur ori va trebui să cumperi de la librărie sau de la anticariat cartea ori să plătești cartea și în plus o amendă.
Vezi dacă cartea nu este în bibliotecă, și ea, bibliotecara să o fi pus în raft și să fi uitat să o scadă de pe fișa ta.

| andreisandu28 a răspuns:

Mi se pare ca ori iti da amenda ori cumperi cartea respectiva de 3 ori.cumperi 3 carti

| Ralucutza a răspuns:

Te pune s-o platesti. Depinde de regulamentul intern al scolii ce ti se poate intampla, nimic grav. oricum.

| niknip a răspuns:

Ia legatura cu bibliotecara si intreab-o ce suma trebuie sa platesti [contravaloarea acelei carti]; se poate sa iti ceara mai mult decat valoreaza[de obicei difera de la scoala la scoala, ce suma s-a stabilit pentru cartile pierdute de elevi] de ex. in librarii e 5 lei iar ei iti cer 15 lei

| Loops a răspuns:

Or sa te puna sa aduci alta la fel sau aproape la fel cu cea "ratacita".

| Huliganul a răspuns:

Nimic... in cele mai rele cazuri nu mai poti lua carti de la biblioteca sau te pune sa platesti contravaloare cartii...