Buna caini trebuie invatati de mici sa bea apa din farfurie si eu am avut caini mici si de o saptamana le-am dat din farfurie din prima zi nu cu biberon... lasa-i intro farfurie mancarea ca senvata singur doar no sa moara de foame alceva nu ai ce face o sa manance sigur bafta
2 luni si ceva se alimenteaza cu biberonul apoi il lasi singur sa linga toata casa daca are chef cand nu vede mancare in castron.
Este inca foarte mic daca nu are nici o luna..cainii se vad/dau de la8 saptamani.e cam micut..cand va avea in jur de 8 saptamani se va obisnui^.^^.^
Pune-i lapte intr-un vas mic, frumos decorat, cat mai colorat. Ti-as sugera sa ii imbibi in laptic si un biscuite, ceva, sa-l atraga mai mult! Incearca asa!
Este micuț măi ,lasă-l așa, mai dă-i o lună, două, că după se v-a plictisi el, și v-a vrea să încerce singur, de a bea normal. Baftă.
Deci...tu ai facut o greseala enorma! ai luat un pui de o luna? Trebuia sa il iei de cam 2-3 luni! pai, nici nu ma mir, doar el are nevoie de mama sa, nu de biberonul tau! Pai uite, daca ai facut greseala asta enorma, tot trebuie sa i dai cu biberonul pana la 2 sau cel mult 3 luni! dupa care, dai ceva usor: paine(miez), felii mici de banane, capsuni, etc, ceva ce nu trebuie mestecat f. mult. apoi, dupa ce are 3 luni, incearca sa ii dai bobite cu apa putin amestecate, sa fie mai moi, paine(coaja). Cand are 4 luni, deja poti sa ii dai bobite normale (pentru. pui), iar peste gen 10-12 luni(un an) poti sa ii dai hrana pentru adult!
Pai lasa-l sa mai creasca macar 2 3 saptamani apoi ii pui intro farfurie nu prea inalta si ii bagi cu grija capsorul acolo in laptic.ps. bagai numai boticul nu tot capul
Nici al meu nu bea pana na facut 3 luni! asteapta ca totul se rezolva de la sine!
Trebuie sa il inveti sa bea dintr-un bol daca nu o sa se invete cu biberonul
FUNDA TE ROG