Banuesc ca esti elergica la un lucru pe care rasa de caine il ai sau alceva. bunica mea nu putea pune mana pe rosii din cauza ca incepea sa o manance mana si aparea o eczema
Daca are si zgarda antipurici si este si spalat inseamna ca tu ai ceva.Sar putea sa ai alergie la caini.Mai ales daca ti-au aparut si bubite pe piele sigur e asta.Ai putea merge la doctorul de familie care te poate consulta si se va uita si la acele puncte rosii.Dar nu lasa aceasta alergie...in timp poate avea forme mai urate
Buna! Bichonii nu provoaca alergii...am si eu si am citit undeva ca nu sunt animale care provoaca alergie. poate a luat ceva de afara pe blanita. Funda?
Pe asta s-o crezi tu.Sunt curioasa unde ai citit tampenia asta
Cel mai probabil ai facut alergie la caine.Ia Claritine ca sa-ti treaca si evita sa mai stai cu cainele
Poate esti alergic
banuiesc ca il ti in casa si in acest caz trebuie sa imi toate vaccinurile periodice...
Ai alergie la caini
am si eu o prietena care are aceeasi problema
trebuie sa iei un medicament antialergic si sa stai cat mai departe de caini
S'ar putea sa ai tu o alergie.Ori la blana ori la el la cainele respectiv. Uita-te putin pe burta si la urechi deasupra si inauntru si vezi daca are niste pete rozalii. si sa-mi spui ce ai vazut! funda?