| kegrtteger a întrebat:

Perusul meu a cam racit si vreau sa il duc la veterinar dar maicamea nu este de acord ca cica vosta mult etc. etc. Costa bani consultatia si medicamentul? Si daca da cat costa?

7 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

Consultatia si medicamentele da, costa bani, dar pretul depinde de fiecare cabinet in parte.

| kegrtteger explică (pentru 1Q):

Ca sa imi formez o idee cam cat ar fi? Mai mult de 15 lei?

| 1Q a răspuns (pentru kegrtteger):

Mda, doar consultatia, nu stiu sigur, ti-am spus depinde de cabinet, pana in 100 lei este.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depine de cabinet si de tratament, poate trece si de 200 lei

| R0R0 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca, in mod cert, consultatia nu o sa coste mai mult decat cainele!

| ElyRebitza a răspuns:

Consultația costa in jur de 15 lei, iar costul medicamentului depinde de răceala preșului tău. Dacă nu este nimic grav, nu va costa mai mult de 10 lei medicamentul, iar dacă este mai grav, va costa puțin mai mult, dar nu cred ca va depăși 30 de lei. In orice caz, ar fi bine sa il duci repede la veterinar pentru ca la păsările de apartament chiar si o răceala ușoară se ca agrava foarte repede si ar putea ajunge fatala dacă este o răceala mai urâta. Apropo, am si eu peria si ți-am răspuns din proprie experiența. Bafta si multă sănătate mititelului!

| antoniasica a răspuns:

Da,s-ar putea să fie mai mult de 15 lei depinde la ce cabinet te duci unele cabinete ajung și la 75, 100...