| Andre a întrebat:

Sall tuturor uitati am dat la multe persoane ignore si acum nu stiu cum sa vorbesc cu ei din nou? cum fac asta va roggggg ajutati-ma crying

Răspuns Câştigător
| Yollanda;x a răspuns:

Te duci sus acolo unde scrie messenger, apoi dai click pe Privacy Options, la category dai click pe Ignore List unde o sa iti apara persoanele pe care le ai in ignore, trebuie sa dai clic pe id-ul respectiv si dai remove, apoi ok. Dupa ce ai facut toate astea il bagi inapoi in lista.

5 răspunsuri:
| Anelise_2071 a răspuns:

Messenger-preferences-ignore list si dai remove la persoana respectiva... dupa o bagi din nou in lista.

| DoDo a răspuns:

Deci fii atenta:te duci in yahoo sus ai scris mesenger dai clik apoi da clik pe preferences si cauti acolo ignore list ii scoti dai clik pe pers pe care vrei sa o scoti dai ad apoi ok si o scoti deci funda?

| bestmusik a răspuns:

Intri la messenger - preferences - ignore list iar acolo iti apare lista cu cei pe care i-ai bagat la ignore iar acolo dai click e cel care vrei sa-l introduci din nou in lista, dai add apoi apply si ok.Acum trebuie sa-l ai din nou in lista.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Mda happy trebuie sa te gandesti si tu la ce spui si sa nu fi suparacios ote ala nu-mi da webu si ai dau ig daca o sa continui asa nimeni nu o sa mai vb c tine pa.

| Alexa_8596 a răspuns:

Intri la messenger - preferences - ignore list iar acolo iti apare lista cu cei pe care i-ai bagat la ignore iar acolo dai click e cel care vrei sa-l introduci din nou in lista, dai add apoi apply si ok.tre sa il ai din nou in lista :p