Am patit si eu asa cu o pereche,doar ca la mine a zburat pe geam.Eu a trebuit sa ii cumpar neaparat alta ca murea,nu manca, nu bea, nu se misca din loc.Si a doua zi i-am si luat alta.Ma rog,si eu ziceam ca n`o sa ma obisnuiesc cu alta,si a durat vreo saptamana pana au inceput sa se apropie unul de altul,le era frica unul de altul,si ma rog,dupa aia s`au imprietenit,era ca inainte, si cu timpul si eu incepusem sa tin la ea, deja o uitasem pe aia de dinainte.Si daca el nu sufera,de ce sa ii iei alta? Da`totusi,daca e sa o luam asa,trebuia sa il iei de la inceput fara pereche,insa acum, i`ai alta, ca n`ai ce face.E greu pentru el sa ramana singur dupa ce a avut deja o pereche.Nu mai spune ca nu poti sa vezi alta , ca te obisnuiesti cu ea, dupa ce o sa ii vezi cand se pigulesc.Si ce sa ii faci daca sta 5ore acasa singur? Eu am un perus, si de cand e pui sta cate 8ore pe zi singur acasa,mereu,si totusi,vorbeste,e bland,si n`a murit de singuratate,pentru ca atunci cand suntem cu el, il bagam in permanenta in seama.
Pa, pa!
Deniissel întreabă: