| Macsiim a întrebat:

Sall vreau sa-mi i.au un caine bichon nu stiti cam cat costa? funda+vot

7 răspunsuri:
| JammyBrooks a răspuns:

Eu am loat dela crescator de rasa pura avea 7 luni l-am loat craciunul trecut la copii si am dat pe el 350 de lei.nu era chiar ff ingrijit...ma rerfer ca nu era tuns si peria dar este bichon bolgonez

| Năpârlici a răspuns:

Depinde de unde il iei, daca il iei de la crescatorie in jur de 7-8 mil iar la petshop poate fi putin mai scump, Am gasit niste anunturi pe net care il dadeau si cu 150 de euro. Oricum mai ieftin de 150 nu prea gasesti decat daca ai norocul de a gasi pe cineva care chiar se grabeste sa.l vanda.

| Năpârlici a răspuns:

Am vazut ca ai intrebat si de adoptii www.adoptiicaini.ro aici poti gasi si bichon (nu e pur) si orice altfel de caine vrei :)

| Λndrei a răspuns:

Aceiasi intrebare pentru un Mastiff Englezesc va rog!

| marian000 a răspuns:

Cam 100 euro

| YouMe a răspuns:

Cam 200 euro
asa stiu

| crazypuff09 a răspuns:

Depinde in primul rand ce rasa doresti sa-ti cumperi (Bolognez, Maltez, Frise, Havanez) pentru ca au preturi diferite. Depinde, de asemenea, daca doresti sa aiba Pedigree (adica sa fie din parinti campioni sau nu). Poti gasi mai ieftin la canise, sau la persoane care si-au dat cainii la monta si nu mai au ce face cu catetii si ii vand mai ieftin (100-250 E) happy La pet-shop-uri sau magazine specializate va fi mereu mai scump (7-15 mil). Preturile sunt in functie de Pedrigree