Am 1 Papagal. Perus!.
Am avut:
Hamster
Nimfa
3 perusi
20 pesti
1 porumbel voiajor
o cioara. ranita [ o tineam in beci]
.:2 randunele. si au murit toate! si acum am un perus `! foarte dragalash! X:
Eu am 2 caini(un mascul si o femela), 2 perusi(un mascul si o femela, femela e mai mare ca masculul cu un an si cateva luni), o testoasa si 11 oua de testoasa.
Eu am un haster pitic, pui care este baietel si se numeste Bijou . Am incercat si cu un papagal, dar nu a mers si pana la urma am revenit la hamster fiindca eu inainte mai avusesem 2 hamsteri tot pe rand si ei.
Am un motan de 9 ani, un perus baietel de 3 luni, am avut un caine si inca o pisika
Am un catel de 1 an jumatate pe care il cheama Fido. E Tekel maro cu putin alb.
2 caini, 3 broscute testoase, 2 papagali si un acvariu de pestisori:X
Am cam multe dar asta e. iubesc animalele:X:X
Hmmm, mi`e ciuda pe tine;)
Eu imi doresc 2 hamsteri, da' nu prea ii pot avea pentru cateva luni din lipsa de spatiu... Ciudat, nu? As fi dormit si in pat cu ei :))
Poi am un acvariu de 300 litrii cu foarte multi pesti si pestisori, sh numai eu le dau de mancare :)
Un carlin http://www.chiens-de-france.com/......tifc1q.jpg Nu mor dupa el pentru ca face mare galagie :( Da' imi place ca se uita toate lumea dupa noi cand il plimbam:))
Si cam asta e, si o sa imi iau si multi iepurasi pentru ca ii ador:x cand o sa ma mut la casa :|
Pupici:* si scuze daca am vorbit prea mult:)
Am 3 catei :Un mascul, o femela si puiul ei plus o pisica! Ii iubesc la nebunie!
Heii`. Eu am o scumpete de catelus. E un Schnauzer Pitic, negru de 3 luni. Pe 10, luna asta implineste 4 :X
gabitza05 întreabă: