| zahy a întrebat:

Salut.
1. Exista vreun caz in Marea Neagra cu atac de rechin?
2. Rechinilor le este frica de ceva? Inafara de Delfin.

Răspuns Câştigător
| MusicON95 a răspuns:

Ai si tu dreptate si maxim este de 1, 8 m, si nu am spus ca stau la fund, am spus ca stau la adancimi la care scafandrii nu coboara adica intre 25-75 m cam asa big grin si la 2 m-am referit la rechini in general big grin

2 răspunsuri:
| MusicON95 a răspuns:

Salut!
1. In Marea Neagra exista o singura specie de rechin, aceea este cainele de mare big grin traieste la adancimi la care nici scafandrii nu ajung si chiar daca ar trai la suprafata nu ar fi deloc periculosi pentru oameni, asa ca nu cred ca exista vreun caz cu atac de rechin in Marea Neagra!
2. Rechinilor daca le-ar fi frica de ceva ar ataca imediat, nu o sa vezi niciodata un rechin fugind de ceva ce ii este frica laughingwinking

| zahy explică (pentru MusicON95):

Rechini nu ataca nimic ce este mai mare ca el. cei din marea neagra stiu ca ajung la maxim 1, 5 m. da nu stiam ca stau doar la fundu mari.

| MusicON95 a răspuns (pentru zahy):

Ai si tu dreptate si maxim este de 1, 8 m, si nu am spus ca stau la fund, am spus ca stau la adancimi la care scafandrii nu coboara adica intre 25-75 m cam asa big grin si la 2 m-am referit la rechini in general big grin

Întrebări similare