Întrebare recomandată | Teddi331 a întrebat:

acum 5 zile am cumparat un pui de pitbull in varsta de o luna jumatate. problema este ca in prima lui seara in noua casa, a cherlait toata noaptea, a doua zi nu a mancat aproape nimic.
si acum il vad cam trist. Imi poate spune cineva ce ar putea sa aiba? sau cum sa ip inveselesc si pe el.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nici măcar oamenii nu se pot adapta ușor, tuturor schimbărilor, și tu te aștepți, ca un cățeluș, care ajunge într-un spațiu, total necunoscut, să poată dormi liniștit? Până te cunoaște, până vă împrieteniți, mai durează. El acum, e asemeni unui om confuz. Total derutat. Ține-l mai mult în preajma ta, provoacă-l la joacă, ia o mingie mică și începeți un joc etc. Până la urmă, se relaxează, dacă vede în tine un prieten, un protector (asta, până mai crește, apoi se vor inversa rolurilehee hee )
Dacă vezi că e apatic, lipsit de poftă de mâncare, du-l la veterinar, ca să-i dea un antiparazitar intern, contra paraziților intestinali. Toți cățelușii se confruntă cu așa ceva. Au dureri abdominale. Să ai grijă de el.
Și uite așa, te-ai pricopist cu un prieten (paznic) de nădeje. : ))

3 răspunsuri:
| Kriss96 a răspuns:

E chestie de acomodare banuiesc. Ar fi bine sa-l vada si un veterinar. La o luna jumate cam e timpul pentru vaccinare si deparazitare. Tot atunci, printr-un simplu consult, afli si daca e sanatos tun.

| DanielaSiPunct a răspuns:

Joaca-te cu el, probabil s-a atasat de cineva de care este indepartat acum

| DenisaDeni302 a răspuns:

Pai, catetulu tau inca nu e acomodat cu noua sa casuta. Ar trebuii sai ii dai un pic de timp sa se obisnuiasca cu tine. E bine sa incerci sa ii castigi increderea chiar daca e doar un animal, trebuie sa ii arati ca nu trebuie sa-i fie frica de tine. Sper ca te-am ajutat. Bafta happy!