| bodocelul a întrebat:

Salut. Acum aproximativ jumatate de an m-am apucat de asa zisa "sala", dar acasa. Mi-am cumparat ceva echipat pe care am cheltuit aproximativ 1000 de lei. Acum dispun iarasi de o suma de bani putin mai mare si nu stiu daca sa continui sa investesc in echipament nou pentru hobby ul actual ("sala"), sau sa imi achizitionez o chitara electrica. Precizez ca mereu am vrut sa invat sa cant, dar niciodata nu am avut posibilitatea. As alege chitara fara discutii, insa mai exista o problema si aceea este ca nu prea am timp sa invat (sa zicem ca jumatate de ora pe zi as gasi sa exersez). Pareri?

1 răspuns:
| Mirel4412 a răspuns:

Sport poti sa faci si fara echipament - calisthenics, deci parerea mea e ca nu ar mai trebuii sa investesti bani in sport. Eu am o gantera de 10-15-30 kg, si pe langa asta fac tractiuni la bara, flotari, etc.
Daca ti-ar placea sa canti la chitara, do it, poti sa inveti exclusiv online gratuit. Incearca cu o chitara simpla, sa inveti chestiile elementare. Daca vezi ca iti place, parerea mea, e ca poti trece la ceva mai scump, sau cum vrei tu. Daca stii ca nu ai timp si ca dai banii degeaba pe ea, i-ati una de pe olx folosita, sunt sigur ca sunt si niste deal-uri foarte bune.