| AlinTomi a întrebat:

Acum cateva zile am cumparat un caine ( Chihuahua ) si am o mica problema cu el. Eu stau incontinuu cu el, il mangai, ii dau de mancare din mana, il spal, uneori mai dorm cu el, ma joc cu el. Problema este ca, habar nu am cum, dar el este atasat mai mult de mama mea de cat de mine, iar ea este mai mult plecata si chiar nu inteleg cum s-a atasat mai mult de ea, si eu petrec tot timpul cu el si la mine nu prea da semne de fericire, ma refer ca nu da din coada sau etc., eu mai mult sunt jucaria lui de ros big grin. Ce ar trebui sa fac ca sa se ataseze de mine?

3 răspunsuri:
| Amegadaisuki a răspuns:

Nu te mai juca un timp cu el si hranestek chiar tu si sa vezi ca o sa dea roade

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Pai mama ta ii da mancare? E posibil sa faca asa ca mama ta il hraneste. Daca nu, atunci e posibil sa o considere pe ea seful casei.
Cu tine sta mereu si probabil de aceea nu pare a fi fericit. Se simte comod si nu are motive sa sara de fericire ca esti mai mereu acolo pentru el.
Oricum sa stii ca un caine nu o sa te iubeasca pe tine ca stai mai mult cu el, ci o sa conteze daca te considera pe tine stapanul.
Eu zic ca nu observi tu ca e fericit si cand e cu tine, dar pare a fi mai mult cu mama ta fericit din cauza ca pe ea o vede mai rar.

| Pprofesionistul a răspuns:

Salut! E mai atasat deoarece mama ta este mereu plecata si ii este dor de ea.Nu te speria te iubeste pe tine la fel ca si pe ea doar ca mama ta lipseste mai mult.Si catelului I se face dor.