Mmm,eu invat dimineata, de la 7 la 2, apoi incep sa lukrez pe la 3 3:30 si stau pina la inchidere, iar in pauze si cand sunt mai putini klienti invat, apropo eu sunt din moldova, chisinau, nu rominia
Poti lucra din vara pe la mare pe la hoteluri, dar e cam greu in Romania. Si pana in 18 ani nu poti munci decat cu acorul parintilor, am impresia. Mai poti imparti pliante. Depinde si unde stai, daca esti printr-o suburbie, mai greu, decat cu ziua pe la sapat sau taiat lemne. Parerea mea e ca ar trebui sa te concentrezi pe invatat pentru ca asta iti decide viitorul cu adevarat.
Pai stau in Bucuresti.
Atunci ar trebui sa-ti fie mai usor, Am auzit ca in Bucuresti chestia cu pliantele merge bine.
Nu stiu o sa incerc mersi.
Incearca chelner intr-un local, eu sunt chelnerita si e foarte profitabil, si aici prefera tinerii
Deci eu stau in Bucuresti pe langa Titan si cate ore lucrezi eu invat dupamiaza de al 2 la 8 seara
Mmmm intresant, Ce salariu ai?
Vreo 2000 de lei moldovenesti, dar de obicei primesc inca o prima de 1000 lei, pentru lucru exemplar =]
Aica 20 de milioane?
Nu stiu, si nici nu stiu cam cit e salariul in Romania, poti sa gasesti pe internet diferite oferte
Pai cam 5 milioane cum ar veni la noi nu e cam putin?
Am cautat si cam 5 milioane si putin nu e putin?
Nu stiu, pentru mine, nu e putin, e cam ca un salariu de prof
Am inteles mersi frumos pentru ajutor :*
Pentru nimic
Mmm,eu invat dimineata, de la 7 la 2, apoi incep sa lukrez pe la 3 3:30 si stau pina la inchidere, iar in pauze si cand sunt mai putini klienti invat, apropo eu sunt din moldova, chisinau, nu rominia
Poti incerca si la radio, cel mai bine platit e kiss FM, da e greu sa ajungi acolo...