Eu cred ca o scoti de foarte putine ori afara eu am un bichon maltez si o scot de 3-4 poate cear 5 ori afara pe zi acum chiar dac nu prea am timp 2-3 minute ca sa faca pipi cred ca pot, si s-ar putea da sa fie si geloasa si prin asta sa te fac sa ii acorzi atentie bafta!
Salut! Catelusa ta sigur este geloasa, incearca sa ii acorzi mai multa atentie, sa te joci mai mult cu ea. Poate se simte neglijata. Si incearca sa scoti cainii de trei ori pe zi. De fiecare data cand face in casa pe jos, ceart-o cu fermitate...nu tipa, dar fa-o sa inteleaga ca tu esti stapanul. Mult succes!
Salut! am si eu un sharpei si a facut in casa dar cel mai bine du-te la un magazin de animale si cere panpers pentru catei si pui fix unde face si face pe panpers
Buna! Vreau sa iti zic ca si eu am patit-o. Acest lucru se datoreaza unei nemultumiri. Ba ca nu mai are are aceeasi atentie pe care o avea inainte, ba ca i-ai schimbat stilul de viata( mancare, jucarii etc). Acum mai conteaza si varsta, daca este batran, devine irascibil, iar in cazul hamsterilor se apropie de moarte, dar la caini nu cred ca e cazul. Deci, mai pe scurt, eu zic ca este nemultumita de ceva.