| Costy_Regele_1991 a întrebat:

Salut, am 4 peşti Caras de 5 cm şi am o nelamurire poate ma puteți ajuta :saptamana trecuta vineri am plecat la țara joi i-am hranit cu fulgi, vineri eram pe drum deci nu le am mai dat sa manance si nici sambata. Duminica m-am intors si le am dat de mancare in cele din urma.Problema sta in felul urmator am un acvariu de 45 de litri in care ii tin si le schimb apa odata pe saptamana doar ca se murdareste repede de la fulgii aceea care se dizolva in apa si uneori sunt nevoit sa o schimb mult prea devreme de frica sa nu se imbolnaveasca in apa mudrara.Credeti ca as putea sa le dau de mancare o zi da o zi nu? Ca sa mai reduc sansele ca apa sa se murdareasca, de cumparat nu pot sa cumpar alte accesorii pentru acvariu ca nu ma lasa ai mei crying Dau funda daca ma lamuriti! Ms

Răspuns Câştigător
| Ensiferum a răspuns:

Poti sa ii hranesti linistit la 2, 3 zile si ar fi recomandat sa le dai hrana congelata ca sa nu se mai intulbure apa, eventual sa cumperi o sticla de bacterii pozitive de la pet shop pe care sa le bagi in filtru pentru limpezirea apei si reducerea ph-ului apei.

6 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Carasul e pește de companie, ai de cocoșul meu.

| Costy_Regele_1991 explică (pentru 1231242):

Cauta pe internet caras de acvariu şi o sa veziwinking

| 1231242 a răspuns (pentru Costy_Regele_1991):

Nu e caras românesc, nu meriți să fii român.

| Costy_Regele_1991 explică (pentru 1231242):

N-am eu bani de caras romanesc sad

| TraianBasarab a răspuns:

Carasii nu au stomac si simt nevoia de a manca continuu desi nu e nevoie. Este putin periculos sa ii lasi o zi da una nu. Ai putea sa ii hranesti de 2 ori pe zi dimineata si seara tarziu. Ca sa ii poti echilibra

| Costy_Regele_1991 explică (pentru TraianBasarab):

Deci nici o şansa crying Pacat multumesc mult de raspuns!