| FunlandCompany a întrebat:

Salut, am achizitionat de curand un perus alb (mascul), si nu stiu ce nume sa ii pun, va rog, cel mai bun raspuns primeste fundita.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| petre059 a răspuns:

RIKY,ii suna si lui mai bine cand il strigi.Papagali de regula sunt "guralivi"si daca ii asculti sunetele lor sunt mai stridente, accentuate. Oricum sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.Al meu a fugit am uitat geamul deschislaughing statea liber.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici, http://casacuperusi.wordpress.com/......ii-nostri/
Pa, pa.

| CrissuCristina a răspuns:

Coco, mi se pare cel mai dragut nume pentru un papagal.

| OnuOnulică a răspuns:

Azorica, Ada, Ariston, Aaron, Abbot, Abercrombie, Abiner, Abraham, Adam, Adamson, Admiral, Adolph, Aesop, Aladdin, Alberto, Animal, Alexander, Alexis, Alfonso, Alfred, Alonso, Alpha, Alvin, Ambassador, Amie, Amigo, Amos, Andre, Andrew, Andy, Anthony, Anton, Apollo, Archer, Archibald, Aristocrat, Aristotle, Austin, Arlington, Armand, Armstrong, Arnold, Arthur, Aslan, Atlantis, Atlas, Augustus.

| ion933 a răspuns:

Virginel

| al3x955 a răspuns:

Rocket laughing) eu asa am avut numit un papagal laughing))

| BizuBVBArmy a răspuns:

Pe baiatul meu il chema paco dar ii mai spuneam si Min

| Rebelaa a răspuns:

Coco,Riki,kiki,roko,toy,micky,toby,rokihappy

| Treexen a răspuns:

Pai pune-i si tu un nume care crezi ca i se potriveste, in functie de temperament. Daca este mai inactiv(plictisit de viata) pune-i numele sindolorlaughingDaca este mai wild(salbatic)il poti numi rocky, daca este calm koki sau Nurbi laughingSper ca te-am lamurit.

| hellokitty3rea a răspuns:

Ziggy(zighi)! Am avut si eu unul dar a fugit! Din pacate!