| Perusul a întrebat:

Am cumpărat ieri doi perusi de la un magazin specializat! Si am ajuns acasă cu ei la ora 17 si pana azi la ora asta nu sau atins de mâncare! Sau de apa! Si stau pe unul din cele doua bete amândoi! Oare ce au? Sunt Speriați ca le-am schimbat locul? Sau sunt bolnavi?

Răspuns Câştigător
| BarnaCamelia2001 a răspuns:

S-ar putea sa fi fost speriati de vechiul stapan si nu cunosc locul.Dar nu-ti fa griji, se vor invata cu timpul. P.S. Incearca sa ii tii cat mai mult langa tine!

2 răspunsuri:
| Fintommi a răspuns:

Trebuie sa se obisnuiasca cu locuinta..asa e fiecare animal cand il iei nu e chiar atat de indraznet, si cainele si pisica sunt mai timizi la inceput cand ii aduci intr-un alt loc cu persoane pe care nu le cunosc. Cu timpul o sa se obisnuiasca si o sa vezi ca o sa se invete ei cu lumea din casa. De obicei papagalii sunt foarte timizi de straini ( rasa perusi ) la inceput.o sa si vezi atunci cand o sa vina cineva pe care nu l-au mai vazut vreodata, si o sa incerce sa se apropie de ei vor fi speriati si agitati.

| ruben112 a răspuns:

Trebiuie sa vorbesti cu ei bland si cam dupa 3 zile se obisnuie cu noul lor loc P.S
mananca doar daca sunt singuri crede-ma mam si eu doi