| Robert_Suciu_1993 a întrebat:

Salut, am cumpărat un iepure cap de leu, are o luna. Problema mea este ca el are " căsuța" pe hol, nu se poate muta pentru ca e o gaura in perete special făcută unde era un congelator cam de 1 metru si cv 10-20 cm. Eu vreau sa il las mult prin sufragerie cu mine. Deci, cum sa il învăț sa nu mai facă treaba mare prin sufragerie si sa meargă acasa când are nevoie? Nu iese din camera singur se duce pana la pragu ușii si se întoarce s-o obișnuit cu noi vine la noi se cațără pe noi etc e totu ok, dar cum sa rezolv problema aia? Are o luna si de-aia cred ca e bine sa il învăț de acuma. Aștept un răspuns bun, va mulțumesc

2 răspunsuri:
| Bibble a răspuns:

Si eu am avut unul, e destul de dificil sa-l inveti. De fiecare data cand o face in alta camera, ci nu in casuta lui, cearta-l (nu sa dai in el in vruen fel, dar sa auda ca tonul vocii tale este unul mai suparat, strident) si du-l in locul unde ar trebui in mod normal sa-si faca nevoile. Dupa un timp cred ca se va obisnui... dar drept sa-ti spun, eu am avut bilute in casa pana in momentul cand l-am datlaughing

| ByancaLavy a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-l ti inchis in casuta cam vreo luna si poate se invata, desigur ii dai mancare si apa =]